Dani piva

FOTO Massimov glazbeni spektakl u Karlovcu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Večeras će Karlovac plesati uz hitove legendarnog Jole!

Desna obala Korane na kojoj se održavaju ovogodišnji Dani piva u Karlovcu sinoć je bila pretijesna za sve one koji su stigli na koncert Massima. Publika ga je čekala s velikim nestrpljenjem, a kada je Massimo stao na pozornicu i zapjevao, sve drugo je stalo. Emocije su zavladale, a ovacije i pjesma čuli su se sa svih strana. Nije nikakva tajna da se Massimo i publika vole kao jedno, a najveća euforija nastala je kada je pjevao  svoje najveće hitove 'Iz jednog pogleda', 'Dodirni me slučajno', 'Tišina', 'Gdje smo sad', te najveći 'Suze nam stale na put'.

Pogledaj i ovo Marija Petrović Često ih zamjene! Tko je srpska Rozga koja je svima zapela za oko u hit-showu? Sličnost je sve šokirala: "Ja bih ju poslala nek ju vodi Huljiću!"

Marko Perković Thompson oduševio publiku na Danima piva

Koncertom u Karlovcu, Massimo je oduševio desetak tisuća ljudi, te opravdao zasluženi status jednog od najboljih i najuspješnijih muških vokala u regiji!

Večeras vas u sklopu Dana piva očekuje kralj zabave Jole. Sutra slijedi nastup Ivana Zaka, a Dane piva zatvara u nedjelju 31. kolovoza Jelena Rozga.

Ulaz na prostor 28. Dana piva, kao i na sve koncerte je besplatan!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene