'Stilske igre'

Modna slagalica: Kako kombinirati domaće dizajnere uz high street brendove

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Modno događanje 'Stilske igre' glamoruzni svijet mode i modne industrije približio je građanima.

Osim velike i atraktivne revije, koju su otplesali plesači Atomic Dance Factorya, edukativnog sadržaja i besplatnog šminkanja za posjetiteljice, u nedjelju se u Zagrebu održala 'Modna slagalica'.

Bojana Gregorić Vejzović najradije bira prirodno

Naime hrvatski dizajneri Zoran Aragović, Aleksandra Dojčinović, Ivan Alduk, Kristina Burja, Ana Marija Ricov, Teo Perić za Mak, ELFS I LINK upustili su se u zanimljivu igru u kojoj se njihov jedinstven dizajn uklopio u modne priče high street brendova.

Povodom toga postavljena je i jedinstvena izložba zanimljivih, modnih kombinacija koje su mnoge ostavile bez daha. Mnogi su po prvi put susreli omiljene dizajnere i iznenadili se kako je lako kombinirati dizajn s konfekcijom.

Posjetitelji su imali priliku i poslušati zanimljivu raspravu na panelu 'Stvaranje osobnog stila' na kojoj su modna urednica Mija Dropuljić, blogerica i stilistica Ljupka Tanevska te dizajneri Kristina Burja i Zoran Aragović dali savjete kako biti drugačiji, izbjeći uniformiranost, na što treba paziti prilikom odabira odjevnih kombinacija za sebe i koje trendove prihvatiti, a koje ne!

Modnu slagalicu i druženje dizajnera i modnih urednica ulijepšao je i saksofonist Jakša Jordes, koji je oduševio posjetitelje svojim izvedbama.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene