Neodoljiva priča

Mistična noć sevdaha Robertom Kurbašom i Elmom Burnić

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Želite li da na tren vrijeme zastane i za vas? Pridružite se kantautorici Elmi Burnić i glumcu Robertu Kurbaši u zagrebačkom kazalištu Komedija na Mističnoj noći sevdaha 20. lipnja!

Jeste li se ikad zapitali što je to zapravo sevdah? Što ga čini toliko posebnim, toliko utkanim u dušu? Sevdah je ljepota koju čovjek osjeća kao što osjeća behar. U sevdahu se uživa cijelim bićem, a vrijeme na tren zastane.

Pogledaj i ovo Robert Kurbaša To mu je idealno Naš domaći glumac odabrao je život van Zagreba i nije požalio, evo gdje to uživa u ljubavnom skladu i s troje djece!

U pratnji bogate zvučne rapsodije kontrabasa, violine, klavira i perkusija - glazbenica Elma Burnić predstavit će publici svo umjetničko bogatstvo emocijama nabijenog sevdaha, a poznato glumačko lice,Robert Kurbaša, recitirat će najljepše ljubavne stihove perzijskih mistika, Rumija i Hafiza, te dotaknuti vječna pitanja o životu, prolaznosti i istinskim vrijednostima... Mistična noć sevdaha 20. lipnja, s početkom u 20.00 sati u zagrebačkom kazalištu Komedija.

>> Magla kao inspiracija novoj nadi hrvatske glazbene scene!

Uz atraktivan performans trbušnih plesačica iz plesne skupine Habibi ovaj će glazbeno-scenski spektakl s orijentalnim scenografskim elementima, poezijom koja otkriva tajanstveni duh Istoka, i sevdahom duboko utkanim u kulturnu baštinu ovog podneblja - pružiti posjetiteljima jedinstveni umjetnički doživljaj.

Protagonisti večeri, Elma Burnić i Robert Kurbaša, te članovi benda MUSICa (Paul Kempf, Marko First, Mario Perčinić i Pavao Golubić) otvaraju multimedijalni spektakl. Ulaznice po cijeni od 120 kuna mogu se kupiti na blagajni kazališta Komedija i u sustavu Ulaznice.hr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene