Pravi spektakl

Miroslav Tadić i Rade Šerbedžija ovo ljeto zajedno nastupaju u Šibeniku!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Čarobna večer u Šibeniku, već sada prepoznata kao top koncert ovog ljeta.

Dva vrhunska profesionalca koja je nepotrebno posebno predstavljati, još će jednom udružiti snage i šibenskoj publici priuštiti čaroliju zajedničkog nastupa na tvrđavi Sv. Mihovila 13.7. ove godine.

Pogledaj i ovo showbuzz Poslastica Rade Šerbedžija i Miroslav Tadić u srpnju u Šibeniku

Prijateljstvo i poslovna suradnja Rade Šerbedžije, jednog od naših najboljih glumaca, pjesnika i glazbenika, i velemajstora na gitari, Miroslava Tadića rezultirala je zapaženim koncertnim nastupima i dvama albumima: 'Imam pjesmu za tebe' i 'Ponekad dolazim, ponekad odlazim', a njihov nastup u KD Vatroslav Lisinski također je zabilježen na DVD-u.

Svestrani umjetnik koji je svjetsku slavu stekao ulogama u brojnim holivudskim hit filmovima i gitaristički virtuoz već godinama njeguju svoju suradnju, upravo na svojim nastupima sa puno strasti prenose vlastitu interpretaciju i emocije i odvode publiku na neočekivano putovanje kroz zimzelene hitove.

Tvrđava Sv. Mihovila, kulturno-povijesni spomenik i atrakcija, te vodeći koncertni prostor u Dalmaciji biti će idealna kulisa za čarobnu večer koju nam Rade Šerbedžija i Miroslav Tadić pripremaju za spomenuti 13. srpnja.

Ulaznice su u prodaji od DANAS - utorak, 12.4. u sustavu Eventima (www.eventim.hr) , te na tvrđavama Sv. Mihovila i Barone. Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 120,00 kn.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene