447045
447045
447045
447045
447045

Mia pokazala Dušanu kako se pilaju drva: 'Sused, jeste čuli da je 21. stoljeće?'

  • , 18.08.2016., 12:58
  • Autor:
  • komentara

Za potrebe snimanja spota Mia i Dušan su morali upregnuti mišiće.

 
 
 
 
Mia Kovačić (Foto: Dnevnik.hr)
Mia Kovačić (Foto: Dnevnik.hr)

Ususret petoj sezoni popularnog reality showa Farma, voditelji Mia Kovačić i Dušan Bućan proveli su dan na pitoresknom imanju na kojem će svoju tromjesečnu avanturu uskoro započeti kandidati nove sezone najpopularnijeg reality showa. Osim što su Mia i Dušan uživali u svježem seoskom zraku, okušali su se i u nekima od farmerskih poslova, prisjetili se nekih čari seoskog života te snimili promo spot za nadolazeću sezonu.

Dušan Bućan, Mia Kovačić (Foto: Dnevnik.hr)

Za potrebe snimanja spota Mia i Dušan su morali upregnuti mišiće pa je tako njihov prvi izazov bio piljenje drva. Dok je Dušan po starinski pilio gredu i muku mučio da ju prepolovi, s njim se našalila Mia koja je došla s motornom pilom i prepolovila Dušanovu gredu.

Mia Kovačić (Foto: Dnevnik.hr)

'Sused, jeste čuli da je 21. stoljeće?' poručila mu je Mia koja se ovom prigodom po prvi put okušala u piljenju drva. 'Budući da mi je ovo sad već peta sezona kako vodim show, farmerski poslovi nisu mi uopće strani, ali sam sada sam po prvi puta uzela motornu pilu u ruke i pilila drva! Moram priznati da sam iznenadila samu sebe kako mi je dobro išlo, a da pritom, na svu sreću, nitko nije bio ozlijeđen.' kazala je Mia i dodala: 'Volim Farmu jer uvijek nešto novo naučim, bilo da se radi o starim zanatima ili starim seoskim običajima. Posebno me raduje to što ću više boraviti u prirodi i na svježem zraku zajedno s novim kandidatima i mojim dragim kolegom Dušanom s kojim je svaki dan nova pustolovina!'

Mia Kovačić (Foto: Dnevnik.hr)

Je li Mia povrijedila farmerski ego Dušana Bućana i kako joj je on to vratio, pogledajte u spotu za novu sezonu Farme koja uskoro počinje na Novoj TV!

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se