Na bundeku

Zvonko Bogdan, Ivan Zak i Lidija Bačić nastupaju na Međunarodnom festivalu vatrometa

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Od 12. do 14. lipnja, na zagrebačkom Bundeku održat će se, čak petnaestu godinu zaredom, međunarodni festival vatrometa. Očekuju nas i nastupi UŽIVO!

Međunarodni festival vatrometa na Bundeku će tradicionalno okupiti neke od svjetski renomiranih pirotehničkih ekipa: Mirnovec (Hrv), Martarello (Ita) i Lecana (Slo), koje će spektakularnim vatrometima, uz fantastične glazbene podloge, prezentirati efekte od kojih zastaje dah.

Pogledaj i ovo Lidija Bačić - 2 Kako vam zvuči? Poslušajte kako zvuči pjesma koju je Lidija Bačić posvetila Hajduku i Dalmaciji: "Imala sam potrebu ovo snimiti..."

Iznenađenje na koncertu - Zvonko Bogdan iz publike izvukao najveću obožavateljicu

Da se radi o manifestaciji koja je postala jedan od omiljenih obiteljskih izlazaka, govore i prošlogodišnje brojke od 30-ak tisuća posjetitilja po večeri. Sudeći po tome, ova vatrena umjetnost podjednako je omiljena među starijom i mlađom populacijom, kojoj se ove godine posebno izlazi u susret. Upravo zbog njih, datum održavanja festivala pomaknut je na prvu polovinu lipnja, kako bi se na taj način simbolično proslavio i završetak školske godine.

Također, tijekom sva tri dana festivala, na programu je dječji vatromet, lunapark s popratnim atrakcijama, štandovi s jelom i pićem te glazbeni program. Između dječjeg (oko 22h) i natjecateljskog vatrometa (oko 23.30h), u petak će nastupiti Ivan Zak, u subotu Zvonko Bogdan & 10 tamburaša, a u nedjelju Lidija Bačić.

Simbolična cijena karata je 10 kn, a organizatori najavljuju pravi spektakl!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene