Moderan zvuk

MAJA BAJAMIĆ Sjajan spot i odlična pjesma

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Spot Maje Bajamić je sniman u jednom ministarstvu, a radnja je minimalistička

Splitska r'n'b pop i soul pjevačica Maja Bajamić, nakon kraće diskografske stanke snimila je novi singl "Prvi put". Pjesmu autorski potpisuju Jerko Marić i Hrvoje Jagaronec, a produkciju potpisuje Jerko Marić. "Pjesma me na prvu osvojila tekstom, u kojem sam se pronašla. To je stanje u kojem se danas pojedinac nađe unutar društva koje ga okružuje. Svijet sudi, a pojedinac u svom svijetu nalazi najbolje za sebe. Poanta pjesme u refrenu je izvući najbolje iz svega, bez obzira na okolnosti. Glazba je moderna i dinamična, što je odraz mog temperamenta. Ova pjesma mi je posebnija od svih koje sam dosad objavila jer sam prvi put kompletno odradila produkciju iste. Sretna sam ", objasnila je Maja.

Pogledaj i ovo Maja Bajamić pokazala svoju raskoš Atraktivna Splićanka počastila prizorom kakvim se od nje nitko nije nadao, no čini se da je zbog toga kasnije požalila

"Spot je sniman u jednom ministarstvu, a radnja je minimalistička. Pokreti tijela, bose noge, facijalna ekspresija, kombinacija interijera i eksterijera i svjetlosni efekti bili su sasvim dovoljni da se izrazim u potpunosti", rekla je Maja.

Maja Bajamić početkom 2013. godine objavljuje svoj prvi r'n'b singl „Nešto“ te snima spot koji jedan hrvatski portal smješta u top 10 hrvatskih glazbenih spotova. Osim „Nešto“ objavljuje i prvi dvostruki singl s pjesmama „Na kraju ljubavi“ i „Za ljubav živjeti“, „Sada treba mi“ i druge. Početkom siječnja 2016. počinje na radu svog albuma prvijenca, a pjesma "Pvi put" predstavlja žanr i stil toga albuma.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene