Pravi show

Magazin i Mejaši rasplesali sve posjetitelje Rujanfesta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je koncert grupe Magazin najavila ekskluzivnim fotografijama gdje se publici predstavila u novom svjetlu, sinoć je održan koncert u sklopu ovogodišnjeg Rujanfesta.

Vesela Andrea Šušnjara rasplesala je publiku brojnim hitovima iz cijelog glazbenog opusa Magazina. Pa je tako publika u glas pjevala pjesme poput 'Kokolo’, ‘Piši mi’, ‘Put putujem’, ‘Suze Biserne’, ‘Ginem’, ‘Ne tiče me se’, ‘Sijamski blizanci’, ‘Kemija’, ‘Maslačak’ i ‘No no no’.

Pogledaj i ovo showbuzz Preforsirao se Kolabirao na nastupu: Hoće li popularna grupa ostati bez frontmena?

Nakon Magazina, publiku su slavonskim ritmovima rasplesali Mejaši, trenutačno jedan od najpopularnijih tamburaških bendova u Hrvatskoj. Najveći deliriji publike nastao je na prve taktove njihovog hita ‘Zorica’ koji je bio jedan od najvećih hitova domaćeg etera u posljednjih nekoliko godina.

Večeras sve posjetitelje Rujanfesta očekuju koncerti jednih od najdugovječnijih bendova na regionalnoj glazbenoj sceni, Plavi orkestar i Bajaga & Instruktori nastupit će prvi put zajedno na pozornici. Kritičari ocjenjuju Plavi orkestar kao kulturni fenomen osamdesetih i devedesetih, dok se Bajaga & Instruktori ubrajaju među začetnike rock scene na ovim prostorima. Posjetitelji Rujanfesta sasvim će sigurno uživati u mnogobrojnim hitovima ovih dvaju bendova, oko kojih se svi slažu da su bezvremenski glazbenici.

Kao i prethodnih godina i ove je godine osiguran besplatan prijevoz za posjetitelje, odnosno besplatni autobusi iz nekoliko Hrvatskih gradova te s nekoliko lokacija iz grada Zagreba. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan do 19:00 sati dok će se nakon 19:00 sati ulaznica naplaćivati 20 kuna. Lokacija pored trgovačkog centra Westgate u prošlosti se pokazala kao odličan prostor za organizaciju ovakvih manifestacija, a uz prihvatljive cijene, odlično organiziran prijevoz te niz pogodnosti za posjetitelje, 7. izdanje Rujanfesta ponovo će postaviti nove standarde.

PROGRAM RUJANFESTA 2014.

18.09. BAJAGA I INSTRUKTORI, PLAVI ORKESTAR
19.09. SEVERINA, SAŠA MATIĆ
20.09. IVAN ZAK I BEGINI
21.09. JOLE, DRAŽEN ZEČIĆ
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene