Naša priča

Macao band objavili spot za sing koji su snimili s Joletom

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Poslušajte novi hit Macao Banda!

Odličan Macao band iz Livna nedavno je obajvio svoj debitantski album 'Naša priča' kojeg su najavili pjesmom 'Ljubav nam je vodilja'. Radi se o duetu s Jolom s kojim su se dosad susretali na brojnim koncertima, a upravo na jednom od takvih je i došlo do ideje za suradnju. Rezultat je odlična pjesma za koju je snimljen i video spot u popularnom zagrebačkom klubu H2O u režiji Darija Godiča.
 
Osim ovog dueta na albumu Naša priča, Macao band ima još dva gosta: Jozu Vučića u pjesmi 'Bez ljubavi' i Vesnu Mišković u pjesmi 'Žena s liste'.

ITD Band ima novi singl 'Ja sam slab na tebe'
 
Uz deset pjesama, album 'Naša priča' sadrži i bonus track s pjesmama 'Momačko veče' s kojom je Macao band nastupio na prošlogodišnjim Melodijama Mostara te 'Majka ženi sina'.
 
Macao band je osnovan 2005. godine i u početku su s različitim žanrovskim repertoarom bili dio raznih događanja. Prvi autorski singl 'Čekat ću te ja' objavili su 2006. godine, autora teksta i glazbe, Miroslava Bartulice iz popularne sarajevske grupe Bolero. Drugi singl 'Srce kupreško' objavljuju godinu poslije, a pjesma je očekivano postala megahit u BIH i dijaspori. Uslijedili su brojni koncertni angažmani, a potom i singlovi 'Dika s Dinare' te nastup s pjesmom 'Naša priča' na Melodijama Mostara 2011. godine. Uz dobar autorski tim Macao band snimili su još nekoliko autorskih pjesama koje možete naći na njihovom prvijenac Naša priča.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene