talentirani glazbenik

On je hrvatski Michael Buble!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Lovre Lučin, talentirani je glazbenik kojeg je svojedobno dnevni list 'Slobodna Dalmacija' proglasila hrvatskim Michaelom Bubleom.

Ovaj dvadesetjednogodišnjak kroz medijsko predstavlja prvog singla i videospota 'Infetan' započinje glazbenu karijeru, a dotad je u rodnom Splitu već ostvario pohvale etabliranih estradnih diva poput Radojke Šverko i Meri Cetinić, te medija i profesora na Glazbenoj školi Josipa Hatzea.

Vjerujemo da će ta lijepa i radiofonična pjesma ostaviti trag u hrvatskom medijskom prostoru, budući ju prati i videospot kojeg je režirao iskusni splitski redatelj Toni Mijač. Spot je snimljen u splitskom klubu 'Circus', a premijera spota bit će na CMC-u u srijedu 07.05. u 19 sati.

Mladi i talentirani - Suradnja koja će oduševiti sve ljubitelje glazbe!

Inače riječ INFETAN u dalmatinskom žargonu znači "zaražen", infetati se - zaraziti se, što se najčešće odnosi na bolest, infekciju, prehladu i sl., a često se koristi i kao osobina, sinonim i značenje za neke druge pojmove pa se tako osoba može infetati određenim sportom, hobijem, umjetnošću, glazbom, prirodom, gradovima, ženama i svim onim što na nas ostavi dubok i jak dojam.... Tako biti INFETAN nekim ili nečim može biti i pozitivnog i negativnog predznaka, ovisno o emociji kojom smo "ZARAŽENI".

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene