u Green Gold Clubu

Večer za pamćenje uz Zvonka Bogdana!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Legenda tamburaške i starogradske glazbe, Zvonko Bogdan u pratnji svojih tamburaša u prepunom Green Gold Clubu priredio je večer za pamćenje!

O atmosferi koja je vladala na koncertu ne treba puno ni govoriti, dovoljno je samo reći da je ovo bila posebna večer, puna pozitivne energije.

Pogledaj i ovo Gizela Vuković - 6 bila je jedna od najvećih Tužna životna priča bivše supruge Zvonka Bogdana tjera suze na oči, umrla je sama i zaboravljena od svih u malenoj sobi

Zvonko Bogdan poznat je po svojim jedinstvenim izvedbama, a za njega kažu da je čovjek toplog srca, koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Publika je zajedno sa Bogdanom pjevala sve pjesme koje su se našle na koncertnom repertoaru, nema tko nije zapjevao evergreen 'Tko te ima taj te nema', 'Prošle su mnoge ljubavi', 'Kraj jezera', 'Fijaker stari' i mnoge druge.

Mate Mišo Kovač održao veličanstveni koncert u prepunoj splitskoj Areni - priredio svojim Dalmatincima noć za pamćenje!

Niti nakon četrdeset i pet godina djelovanja na glazbenoj sceni, ovaj samozatajni skladatelj tamburaških hitova, ne odustaje od najveće ljubavi, glazbe i publike sa kojom živi zajedno svaku pjesmu koja je nastala u proteklim godinama. Green Gold Club još jednom se pokazao kao pravi domaćin, koji iz tjedna u tjedan ugošćuje najveća glazbena imena regije. Ovim koncertom brojni ljubitelji tamburaške i starogradske glazbe doživjeli su jedinstvenu čaroliju u izvedbi Zvonka Bogdana.

Djelić atmosfere s koncerta Zvonka Bogdana i tamburaša pogledajte u fotogaleriji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene