Dobitna kombinacija

Lidija Bačić samo zbog ''Vina rumenog" i Marija Rotha od brinete je postala plavuša

Lidija Bačić, Mario Roth (Foto: Promo) Lidija Bačić, Mario Roth (Foto: Promo) Promo 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić, Mario Roth (Foto: Promo) Lidija Bačić (Foto: Screenshot) Lidija Bačić (Foto: Instagram) +0 Lidija Bačić (FOTO: Instagram) Galerija

Lidija Bačić i grupa Vigor zajedno su snimili pjesmu ''Vino rumeno'' koja pršti pozitivnom energijom.

Nakon izvrsnog singla ''Jedna je noć'', kojim je najavila izlazak novog albuma ''Revolucija'', žena koju zovu ''i stas i glas'' Lidija Bačić Lille predstavlja novi singl ''Vino rumeno'', ovog puta u suradnji s grupom Vigor.

Pogledaj i ovo Lidija Bačić - 4 "Opa, baš si zgodna" Lile u jednom od najkarćih minjaka istaknula bujne obline: "Žena za sva vremena"

Prava Dalmatinka, koja je samo za potrebe snimanja ovoga spota od plavuše postala brineta, i simpatični Slavonci ujedinili su snage u pjesmi koja pršti pozitivinom energijom. Spoj Lidije i Marija, njihovi zarazni osmijesi, izuzetne vokalne sposobnosti, razigrani karateri i ljubav prema glazbi vidljivi su u svakom djeliću pjesme koja će zasigurno dotaknuti srca svih fanova.

Spot za pjesmu ''Vino rumeno'' sniman je u Zagrebu, još jednom pod redateljskom palicom Darija Radusina. Aranžman su radili Raay i Krešo Tomac, dok tekst potpisuje već provjereni tekstopisac i izvrstan producent Fayo. Upravo se na Fayinu ideju rodila ova suradnja za koju kaže da je pravo osvježenje jer si glasovi Lidije i Marija Rotha jako pašu.

Uvijek posebna i atraktivna Lille te fenomenalna grupa Vigor jedni su od omiljenih hrvatskih izvođača s mnogobrojnim nastupima diljem regije.
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene