'Čujem, vjerujem, vidim'

Kristina Krepela oduševila male čitatelje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedna riječ, lijepa poruka i spontana topla gesta ponekad su dovoljne da vam uljepšaju dan, a upravo je to u sklopu humanitarnog projekta 'Voda s porukom' učinila šarmantna glumica Kristina Krepela, čitajući priče malim članovima Zaklade 'Čujem, vjerujem, vidim'.

Glumica Kristina Krepela još je jednom pokazala da ima veliko srce te je u sklopu humanitarnog projekta Jana ‘Voda s porukom’ odlučila razveseliti djecu iz Zaklade 'Čujem, vjerujem, vidim' te im je puna dva sata putem audio zapisa čitala najpoznatije dječje bajke i izmamila osmijehe na njihova razdragana lica.

Pogledaj i ovo Marin Miletić ''Moje!'' Marin Miletić objavio je prvu zajedničku fotografiju s kćerima i našom glumicom, okupili su se zbog jednog svečanog životnog događaja!

Anita Dujić, Kristina Krepela i Lorena Nosić našle se na utrci cartinga zbog Formule 10.0.6

Svoju spontanost Kristina Krepela pokazala je u druženju s najmlađima koji su osim fotografiranja poželjeli podijeliti i svoje iskustvo i način na koji su oni doživjeli ne samo pročitane priče već i Kristinin glas, što je uvijek važna stavka u pripremi, ali i prilikom snimanja audio knjiga. Mnoga pitanja, puno pozitivnih komentara i dobra atmosfera potvrdili su da je projekt Jana ‘Voda s porukom’ ponovo pronašao dobru formulu kako pomoći i razveseliti druge.

Osmijesi na licima djece, malih anđela kako im je tepala Kristina Krepela, najbolji su rezultat još jednog uspješno realiziranog projekta Jane ‘Vode s porukom’, ali i najava da nas u budućnosti čeka puno lijepih priča sa sretnim završetkom te da uz ljude velikog srca i tople riječi i običan dan može postati poseban.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene