Green Gold Club

To se zove potres - kraljice oduševile publiku koja je željela još

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sinoć je Green Gold pucao po šavovima vrativši se u live nastupom triju kraljica Elle, Minee i I. Bee u 90-te i zlatno doba dance ere. Prije više od 20 godina dance je bio trend u Lijepoj našoj, a klubove su punili plesni hitovi ludih ritmova i lako pamtljivih tekstova.

Mnogi su im prognozirali kraj već nakon par godina, ali da nije tako uvjerili smo se sinoć u Green Goldu, gdje je publika različitih generacija pjevala i plesala na popularne dance hitove.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea, TLZP Sva u biserima Minea razotkrila malo više nego što smo od nje navikli, a evo što je na njoj ukralo svu pažnju!

Podsjetimo, 90- tih godina trend muzika gibala se u plesnim ritovima koji su punili disco klubove. Zarazna plesna muzika 90-tih još itekako živi u mnogim klubovima diljem Lijepe naše, koji redovnim dance partijima iz vikenda u vikend pune svoje prostore. Hitovi dance 90-tih poznati su i novijim generacijama, pa ne čudi što su se mnogi zarazili pjevnim, jednostavnim notama i subote proveli u dance bitovima do rane zore. DANCE IS BACK-slobodno možemo reći! Tri dance kraljice Ella, I. Bee i Minea pošteno su prodrmale publiku i potvrdile da i glasom i stasom osvajaju klupske prostore.

Nakon Elle na stage je u svom razdraganom stilu stupila Minea i sa hitom „Rano“ pozdravila publiku. Nakon toga su uslijedili hitovi „Vrapci i komarci. „Uberi ljubicu“, „Da me oće Stipe“ koje je zdušno otpjevala s publikom. „Neopisiv je osjećaj izaći na binu i vratiti se u vrijeme 90-tih, gledati neke nove generacije koje znaju tvoje hitove. Raširila sam ruke ko Mišo i pustila se“onom“ osjećaju kada svi pjevaju sa tobom“ –ushićeno je izjavila Minea koja je bila oduševljena publikom.

Live Dance90s party u Green Gold Clubu

Šećer na kraju bio je nastup atraktivne I. Bee. Uskočila je na binu u ljubičastom odijelu i fraku da bi kasnije završila u oskudnim vrućim hlačicama pokazavši svoju formu i u stasu i ,sa zavidnim vokalom, u glasu. Uslijedili su njeni hitovi „Šumica", "Godinama", "U krvi imam te" , "Žena devedestih"...a i obrada u dance stilu hita „ Pjevam danju pjevam noću“ Zdravka Čolića. "Radim punom parom, a pred zagrebački koncert sam zbog brojnih obaveza smršavila 7 kilograma, pa ponovno imam liniju kao srednjoškolka. Noćas sam s publikom jednostavno zajedno disala i baš mi je bio gušt s njima ponovo plesati veselu koreografiju uz "Šumicu" - kaže kroz smijeh vatrena I.Bee

Koliko je publika i danas željna raspjevanih hitova i dobre zabave pokazala je sinoć u punom Green Goldu gdje se moglo vidjeti mnoštvo rasplesanih posjetitelja različitih dobnih skupina ali i različitog žanra.Uz poklonike zabavne glazbe našlo se tu i nekoliko rokera koji su jednakim žarom pjevali dance hitove, pa možemo slobodo reći da Dance era ponovno galopira klupskom scenom.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene