Prava ljepotica

Pogledajte kako danas izgleda Miss Dalmacije 1999.!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Čipka u kombinaciji s kožnatim narukvicama kolekcije “Lace&Leather” dala je cijeloj priči romantično-rokerski štih, a zaštitno lice je atraktivna Splićanka Viktorija Đonlić Rađa

“Kada ne znam što odjenuti, onda nosim čipku”, jednom je izjavila Carine Roitfeld, slavna stilistica, bivša urednica francuskog izdanja magazina Vogue, ikona stila i jedna od nautjecajnijih žena svijeta mode. Upravo su slavna Francuskinja i čipka – šupljikavi ručni rad iz doba renesanse – bili nadahnuće za zimsku koleciju brenda Brainstorm by mm.

Pogledaj i ovo Dino Rađa i Viktorija Đonlić Rađa U braku su 22 godine Dino i Viktorija Rađa snimljeni u romantičnom izlasku, zaljubljeni pogledi ni ovaj put nisu izostali!

Kolekcija “Lace&Leather” sastoji se od kožnatih narukvica na koje su našivena čipkana slova (Lace&Leather Letter), čipkana srca (Lace&Leather Love), čipkani tabletić (Lace&Leather Merlo) i čipkani leptiri (Lace&Leather Butterfly).

Nakon velikog uspjeha s kožnatim trakama 3u1 (narukvica, remen i držač za naočale) s ispisanim stihovima pjesme “Prijateljice” i riječi “Ljubav” na 10 svjetskih jezika, za koje su ambasadorica bile glazbena zvijezda Severina i top model Helena Šopar, Brainstorm by mm i dalje ostaje vjeran kožnatoj galanteriji i prijateljskim suradnjama.

Čipka u kombinaciji s kožnatim narukvicama kolekcije “Lace&Leather” dala je cijeloj priči romantično-rokerski štih, a zaštitno lice je atraktivna Splićanka Viktorija Đonlić Rađa, supruga i majka, bivša missica i pjevačica s istančanim ukusom za modu. Podjetimo, Viktorija Đonlić Rađa ponijela je laskavu titulu Miss Dalmacije 1999. godine.

Sjećate se bivše Miss Hrvatske? Evo što danas radi!

Nova kolekcija napravljena je u limitiranoj ediciji, a narukvice po cijeni od 300 kuna dostupne su u Croatian Design Shopu “TakeMeHome” u Tomićevoj ulici 4 i Nicolas Concept Storeu u Vlaškoj ulici 8 u Zagrebu te buticima Karla u Splitu, Rijeci i Dubrovniku.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene