Ženska večer

Književna večer u Book caffeu sa Sanjom Pilić i Anđom Marić

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Spisateljica i stand-up komičarka Marijana Perinić, Centar za kreativno pisanje i Book caffe i u studenom nastavljaju s pričama žena spisateljica u programu ŽENSKA PRIČA.

Nakon otvaranja druge sezone Ženske priče, nakon prof dr. Mirjane Krizmanić i Aide Bagić, Ženska priča nastavlja s predstavljanjem uspješnih, nagrađivanih žena spisateljica. I u toplom studenom u dvosatnom programu u Bookcaffe-u, voditeljica, stand up komičarka i spisateljica Marijana Perinić predstavit će 25. studenog 2014. nove gošće, Sanju Pilić i Anđu Marić.

Pogledaj i ovo showbuzz OSEBUJNA NIVES Podiže temperaturu: Nova Ženska priča s Nives Celzijus

Ženska priča već drugu sezonu u Bookcaffeu dočekuje svoju vjernu publika koja s velikim nestrpljenjem čeka utorak u kojem će Marijana Perininić opušteno, nasmijano, inteligentno, britko i duhovito predstaviti svoje gošće, razgovarati s njima o pisanju, inspiraciji, ljubavima stvarnim, ali najviše o onima koje u knjigama završavaju.

Anđa Marić predstavila novu knjigu 'Afra'

Tako će biti i u utorak, 25.11.2014. u 20:00 sati u Book caffeu sa Sanjom Pilić jednom od najpopularnijih hrvatskih spisateljica za djecu. Popis objavljenih i nagrađivanih knjiga Sanje Pilić počinje knjigom priča Ah, ludnica iz 1986. a nastavlja dugačkim nizom romana, slikovnica i knjiga za djecu. Jesam li se zaljubila?, Što mi se to događa?, Zar baš moram u školu?, Što cure govore? Što dečki govore? samo su neki od naslova romana i priča za djecu s kojima Sanja vrlo često gostuje u školama. Pisati za djecu nije lako, a Sanja Pilić to radi sjajno. Zato djeca svaki njen dolazak nagrađuju veseljem, smijehom i velikom zantiželjom.

A da Sanja piše sjajno dokazuju i brojne nagrade, od druge nagrade Večernjeg lista 1981. i treće nagrade 2006., druge nagrade Radio Študenta i revije Literatura (Slovenija) 1990., nagrade Grigor Vitez 1990. i 2006., nagrade Ivana Brlić Mažuranić 1995. i 2001. do nagrade Mato Lovrak za najbolji dječji roman objavljen u 2007. godini. Radila je kao fotografkinja, trik-snimateljica i koloristica na crtanom filmu.

Surađivala je s Autonomnom ženskom kućom iz Zagreba i radila sa zlostavljanom djecom. Bogata, zanimljiva biografija Sanje Pilić privući će njene brojne čitatelje u Bookcaffe, ali i osigurati još jednu zanimljivu, zabavnu i smijehom ispunjenu književnu večer.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene