Novi studijski album

Kim Verson objavila novu pjesmu "Čista ljubav"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Verson nastavlja objavljivati svoje autorske pjesme, a najnovija je u nizu pjesama ''Čista ljubav''.

Kim Verson nastavlja objavljivati svoje autorske pjesme! Najnovija je u nizu pjesama ''Čista ljubav''. Sjajan prateći videospot realizirao je, prema Kiminoj ideji, režirao i montirao mladi i talentirani Josip Ninković. Pjesma veliča uzvišenu i iskrenu ljubav između žene i muškarca koje u spotu igraju Kim i model Petar Puškarić. U videospotu snimanom u prekrasnoj prirodi ranča obitelji Plavec kod Križevaca uspješno je uhvaćena topla atmosfera cijele pjesme. Logorovanje, konji, plesači – samo su neke od slika koje je Kim zamislila stvarajući svoju novu radijsku uspješnicu. Za aranžman su zaslužni Kim i Dejan Orešković koji je ujedno i producent pjesme.

Pogledaj i ovo showbuzz premijera spota Mlada pjevačica Kim Verson pokazala drukčiju sebe u novoj, energičnoj pjesmi 'Divlji i slobodni'

''Pjesma 'Čista ljubav' sa sobom donosi jedan noviji i moderniji zvuk. Inspiracija mi je bila iskrena, čista ljubav koja je oslobođena sebičnih pobuda i jedino kao takva može potrajati vječno u duhovnom svijetu. Cijeloj ekipi koja je sudjelovala u stvaranju ove lijepe, ljubavne priče od srca zahvaljujem", izjavila je Kim povodom objave nove pjesme kojom najavljuje svoj novi studijski album. Na njemu se prvi put ostvarila i kao autorica većine pjesama, a izlazak je planiran do kraja godine.

''Izrada spota za pjesmu Kim Verson ''Čista ljubav'' jedno je od onih iskustava kada spojite ugodno s korisnim. Okupili smo tim, vrlo smo brzo svi "kliknuli" i jednostavno otputovali izvan užurbanosti Zagreba u prirodu te kao da smo uronili u neko drugo, mnogo opuštenije vrijeme što je, uz ljubav, glavna tema spota. Zahvaljujem Kim i svima koji su sudjelovali na vrlo ugodnoj suradnji", izjavio je povodom objave spota redatelj Josip Ninković. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene