Glazbena bajka za sve generacije

Kim Verson i Bojan Jambrošić predstavili broadwayski mjuzikl Pepeljuga

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sredinom veljače kreće turneja ovog bajkovitog spektakla po Hrvatskoj, a mjuzikl Pepeljuga se zatim seli na turneju po regiji.

U Velikoj dvorani Hrvatskog novinarskog društva danas je predstavljen broadwayski mjuzikl Pepeljuga čije su glavne zvijezde, pjevačica Kim Verson i pjevač Bojan Jambrošić, izveli kratki medley duet najupečatljivijih pjesama ovog bajkovitog spektakla namijenjenog svim generacijama. Svjetski poznati broadwayski mjuzikl u hrvatskom izdanju donosi Emotion Production u suradnji s B Glad Production i producentom Tadijom Kolovratom dok režiju potpisuje Robert Bošković.

Pogledaj i ovo Kim Verson, Bojan Jambrošić (FOTO: Josip Ninković) znaju se 7 godina Na vrućem pijesku: Bojan i Kim opet skupa! ''Nismo uzalud ovom cestom hodali''

'‘Raditi broadwayski mjuzikl Pepeljuga čiji su autori Oscar Hammerstein II i Richard Rodgers, između ostalog, zaslužni i za ‘Moje pjesme, moje snovi’, za mene je ogromna čast! Podjela i autorski tim koje smo izabrali su toliko divni i sretan sam da mogu raditi sa svakim od njih. Velika scena, genijalne glumačke kreacije, pjesme koje su razrađene do zadnjeg detalja, predivni kostimi, svjetlosni show i kazališni scenski efekti ovu predstavu postavljaju u sami vrh produkcije mjuzikala. I zato posjetitelje, u nepunih sat i pol vremena, očekuje pravi spektakl - lepeza emocija, divne glume, odličnih vokala i izvrsnih plesača!’'- izjavio je redatelj Robert Bošković.


U glavnim ulogama nalaze se Kim Verson kao Pepeljuga i Bojan Jambrošić
kao princ Christopher, Mia Begović kao maćeha, Nera Stipičević kao sestra Joy i Marija Kolb kao sestra Grace, Doris Teur kao Dobra vila, Zrinka Kušević kao kraljica Constantina, Taher Sanuri kao kralj Maximilian te Romano Nikolić kao Lionel, kraljevski upravitelj. Za prijevod, adaptaciju teksta i pjesama zaslužan je Alen Đurica, dirigentica i asistentica redatelja je Iva Bardun, scenografiju potpisuje Nenad Marković, koreografiju Manuela Svorcan i Milan Gromilić dok je za kostimografiju zaslužan Bane Dević.

Sredinom veljače kreće turneja ovog bajkovitog spektakla po Hrvatskoj više od deset gradova i trajati će do kraja ožujka. Prvi je na redu grad Osijek gdje će se 17. veljače, a u Varaždinu 24. veljače, odigrati pretpremijerne izvedbe a samo dva dana kasnije slijedi premijerna izvedba u Zagrebu, točnije 26. veljače, u dvorani Doma sportova. Odmah nakon Hrvatske, mjuzikl Pepeljuga seli se na turneju po regiji, u Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Makedoniju.

Vjerujemo da će raskošna scenografija, magični efekti te preko 120 raskošnih kostima svakog posjetitelja ostaviti bez daha!

 


 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene