Dala svoj pečat

UVIJEK SJAJNA Josipa Lisac otpjevala pjesmu za film

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Josipa Lisac dala je svoj prepoznatljivi pečat ovom filmu.

Glazbena diva, jedinstvena i neponovljiva Josipa Lisac je za potrebe filma Rajka Grlića, 'Ustav Republike Hrvatske' otpjevala pjesmu 'Riječ koja nas je uvrijedila'. Iskrena i jedinstvena interpretacija Josipe Lisac savršeno se nastavlja na tematiku najiščekivanijeg regionalnog filma godine. To je ljubavna priča o mržnji, inspirirana stvarnom zemljom, priča koja razotkriva sve naše netrpeljivosti, predrasude i mržnju prema različitostima. To je priča o hrabrosti da danas budeš ono što jesi i pokušaju da se unatoč svemu voli. Upravo se to može osjetiti u interpretaciji Josipe Lisac koja je tako dala svoj prepoznatljivi pečat ovom filmu koji će zasigurno osvojiti srca brojnih gledatelja, ali isto tako ih neće ostaviti ravnodušnima.

Pogledaj i ovo showbuzz FILM RAJKA GRLIĆA FILM 'USTAV REPUBLIKE HRVATSKE' Na uglednom Montreal World Film Festivalu

Ovaj se film pita da li se netko uronjen u predrasude i mržnju može pretvoriti u normalno ljudsko biće i da li takav netko može ići i korak dalje i pokazati da je ispod ledene maske satkan od ljubavi. Glazbu, aranžman i produkciju pjesme potpisuje Duke Bojadzijev.

U glavnoj ulozi najnovijeg filma Rajka Grlića koji je osvojio Grand Prix Amerike na prestižnom Montreal World film festivalu pojavljuje se proslavljeni srpski glumac Nebojša Glogovac u najkompleksnijoj filmskoj ulozi u karijeri. Nebojša u filmu glumi umirovljenog profesora, koji je pritom deklarirani homoseksualac i transvestit, dok uz njega još igraju Ksenija Marinković, Dejan Aćimović i Božidar Smiljanić, a scenarij potpisuje Ante Tomić zajedno s Rajkom Grlićem. Film u produkciji Interfilma i distribuciji Blitza s kino prikazivanjem diljem Hrvatske kreće od 6. listopada.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene