Vježbanje

I saborski zastupnik uključen u Aktivnu Hrvatsku

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Predstavljanje programa ICE, namijenjenog poslovnim ljudima i menadžerima.

Mladi saborski zastupnik iz Zadarske županije Josip Bilaver osobni je izaslanik Predsjednice RH Kolinde Grabar – Kitarović u projektu Aktivna Hrvatska koji će se u subotu, 23. srpnja od 19 sati održati u Falkensteiner hotelu&spa Iadera.

Pogledaj i ovo PR VELIK ODAZIV VJEŽBAČA Borna Ćorić, Renata Sopek i 200 Zagrepčana pozvali na aktivnu jesen

'Pozivam sve svoje sugrađane u ime Predsjednice i svoje ime, da se pridruže nacionalnom projektu Aktivna Hrvatska. Zadar i Zadarska županije dali su mnoge sportske velikane. Mnogi od nas običnih građana su aktivni, no velika većina nije. Promijenimo loše statistike i pošaljimo u subotu jednu snažnu, aktivnu poruku Hrvatskoj!' - izjavio je uoči događaja Josip Bilaver.

Ususret treningu Dharma yoge, koji u ovom izdvojenom događaju Aktivne Hrvatske predvodi Sandra Pintarić, partner projekta Biotrening u 17 će sati istog dana također u Falkensteiner hotelu&spa Iadera održati predstavljanje programa ICE, namijenjenog poslovnim ljudima i menadžerima.

Pozivamo vas da se prijavite za trening i edukativno predavanje putem službene web stranice projekta www.aktivnahrvatska.hr. Partneri i pokrovitelji projekta trud vježbača nagrađuju poklonima koji pomažu u vježbanju i higijeni. Tu su HEP majice i NIVEA poklon paket proizvoda za njegu, šilterice OTP banke, Jamnica bočice Mg Mivele vode Vašeg srca, smoothie s Kotanyi začinima, Osteo-Bi Flex® znojnici za ruku te magazini Men's Health i Lijepa i Aktivna.

Nakon treninga u Petrčanima, projekt Aktivna Hrvatska se nastavlja u Zagrebu u kojem će se trening održati u subotu, 10. rujna u 16 sati na Trgu dr. Franje Tuđmana u sklopu Europskog Tjedna sporta.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene