443883
443883
443883
443883
443883

I saborski zastupnik uključen u Aktivnu Hrvatsku

  • , 20.07.2016., 08:45
  • Autor:
  • komentara

Predstavljanje programa ICE, namijenjenog poslovnim ljudima i menadžerima.

 
 
 
 
Josip Bilaver (FOTO: PR)
Josip Bilaver (FOTO: PR)

Mladi saborski zastupnik iz Zadarske županije Josip Bilaver osobni je izaslanik Predsjednice RH Kolinde Grabar – Kitarović u projektu Aktivna Hrvatska koji će se u subotu, 23. srpnja od 19 sati održati u Falkensteiner hotelu&spa Iadera.

'Pozivam sve svoje sugrađane u ime Predsjednice i svoje ime, da se pridruže nacionalnom projektu Aktivna Hrvatska. Zadar i Zadarska županije dali su mnoge sportske velikane. Mnogi od nas običnih građana su aktivni, no velika većina nije. Promijenimo loše statistike i pošaljimo u subotu jednu snažnu, aktivnu poruku Hrvatskoj!' - izjavio je uoči događaja Josip Bilaver.

Josip Bilaver (FOTO: PR)

Ususret treningu Dharma yoge, koji u ovom izdvojenom događaju Aktivne Hrvatske predvodi Sandra Pintarić, partner projekta Biotrening u 17 će sati istog dana također u Falkensteiner hotelu&spa Iadera održati predstavljanje programa ICE, namijenjenog poslovnim ljudima i menadžerima.

Pozivamo vas da se prijavite za trening i edukativno predavanje putem službene web stranice projekta www.aktivnahrvatska.hr. Partneri i pokrovitelji projekta trud vježbača nagrađuju poklonima koji pomažu u vježbanju i higijeni. Tu su HEP majice i NIVEA poklon paket proizvoda za njegu, šilterice OTP banke, Jamnica bočice Mg Mivele vode Vašeg srca, smoothie s Kotanyi začinima, Osteo-Bi Flex® znojnici za ruku te magazini Men's Health i Lijepa i Aktivna.

Nakon treninga u Petrčanima, projekt Aktivna Hrvatska se nastavlja u Zagrebu u kojem će se trening održati u subotu, 10. rujna u 16 sati na Trgu dr. Franje Tuđmana u sklopu Europskog Tjedna sporta.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.



DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se