Uskoro

FOTO Još samo tjedan dana do Electric Elephant festivala!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovog ljeta zabava je zagarantirana!

Do sad možda i najinspirativniji line-up s dvojicom novih poznatih DJ-a, koji će se pridružiti Electric Elephant ekipi ovo ljeto u Hrvatskoj, najavljuje sedmu sezonu festivala.

Pogledaj i ovo showbuzz Tour De Žur VIDEO Intervju: Andrew Ashong, veliki glazbeni talent Outlook festivala

Tom Findlay je polovica jednog od najvećih svjetskih dance dueta Groove Armada, briljantan i kao solo DJ, a ovo je savršena prilika uhvatiti ga baš u solo akciji. Kad već spominjemo duete, Simian Mobile Disco će nam donjeti svoj živahan elektronski zvuk po prvi put u Tisno. Autori nekoliko uspješnih albuma, remikseva i singlova, kao DJ-i stvaraju setove fino brušenog house-a i techna koji nezaustavljivo pokreću noge na ples.

Otvoren 9.The Garden Festival, predvodnik festivala elektronske glazbe u Hrvatskoj

Derrick May i Francois K i ove godine nositelji su DJ liste, Derrick će nastupiti na noćnom podiju diskoteke Barbarella’s, a Francois se vraća na plažu s posebnim šestosatnim setom Beach Bar Balearic selection u nedjelju u 18 sati.Osim njih, nastupit će i Good Times, osnivač Norman Jay, proslavljeni beat master Motor City Drum Ensemble, Panorama Bar rezident Prosumer i intrigantni Awesome Tapes From Africa. Već najavljeni gosti su i Chez Damier, Horse Meat Disco, FCL, Justin Robertson, Ashley Beedle, Rahaan, Max Essa, The Numero Group, Begin (James Holroyd), Stevie Kotey (Ambassador’s Reception), Man Power, Neil Diablo i mnogi drugi.

Karte za Electric Elephant stoje 120 funti preko interneta, a prodaju se na službenoj stranici. Bit će moguće nabaviti ih i na festivalskoj lokaciji, festivalske i dnevne ulaznice, za brodove i diskoteku Barbarella’s. Smještaj je još uvijek moguće naći u apartmanima i kampu unutar kruga samog festivala.

Svakodnevno nas pratite Dnevnik.hr, posebno subotom u INmagazinu Nove TV. Družimo se pod hashtagom #tourdezur, i to na više društvenih mreža: Instagram, Facebook, Twitter. Pratite i reportaže na Muzika.hr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene