449409
449409
449409
449409
449409

U Zagreb stiže jedan od najboljih komičara na svijetu

  • , 07.09.2016., 16:36
  • Autor:
  • komentara

Show se izvodi na engleskom jeziku i namijenjen je starijima od 16 godina!

 
 
 
 
Jimmy Carr (FOTO: PR)
Jimmy Carr (FOTO: PR)

Jimmy Carr je komičar koji nikad ne igra na sigurno, već svojim, često bezobraznim šalama pomiče granice crnog humora. Rafalna paljba inteligentih i odlično smišljenih viceva tjera publiku u smijeh, čak i kada publika duboko u sebi zna da se "ne bi smjela smijati takvim šalama". Jimmy je poznat kao jedan od najboljih improvizatora u svijetu stand up komedije, a njegovi se odgovori na "dobacivanja" iz publike prepričavaju godinama nakon nastupa.

'Zagreb je predivan srednjoeropski grad. Puno je više Europa nego sam mislio," izjavio je nakon prošlogodišnjeg gostovanja, pa ne čudi da nam se vraća i u subotu 17. rujna u koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog sa najnovijim showom "Funny Business".

Ponekad je nezreo, neotesan, nepristojan, ali i vrhunski smiješan pa ga s punim pravom smatraju britanskom stand up zvijezdom. Mediji ga nazivaju komičarem koji nema dlake na jeziku, a kritičari su ga prozvali "komičarskim junakom našeg doba".

Jimmy Carr (FOTO: PR)

"Vrlo rijetko se dogodi da se netko na showu uvrijedi zbog neke šale, jer tamo se svi jako dobro zabavljamo. Ali, kada se šala izvadi iz konteksta i kad netko proba istu objaviti u tiskanom obliku, tada se netko tko nije zainteresiran za komediju niti bi došao pogledati show, nađe povrijeđen i želi zaštititi nekog drugog. To me nikad nije brinulo, to je samo šala. Mediji su poruka, šala je tu da se nasmijemo - nemam namjeru iznijeti ozbiljnu poruku. Samo vas želim nasmijati!"

Dođite u subotu 17. rujna u Lisinski zbog duhovitih dosjetki i činjenice da će Jimmy Carr sasjeći vaša razmišljanja do korijena. Ako ste uvredljivi po prirodi, onda bolje da osjećaj za pristojno ostavite kod kuće.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se