Mlade i talentirane

VIDEO Seksi Učiteljice mu poručile: 'Nema natrag!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mlade Učiteljice oduševile su poznatog pjevača.

One su mlade, talentirane, zgodne i možete ih potražiti pod intrigantnim imenom 'Učiteljice',  a on je jedinstveni i odavno okrunjeni kralj zabave Jasmin Stavros. Zajedno su snimili energičnu pjesmu znakovitog naslova 'Nema natrag'.

Pogledaj i ovo Jasmin Stavros spremao se za festival… Poslušajte posljednju pjesmu Jasmina Stavrosa, objavljena je točno tjedan dana nakon njegove smrti!

Podržavši mladi ženski band 'Učiteljice' na početku njihove karijere, Stavros se još jednom pokazao kao veliki pjevač  koji se ne libi pjevati s mladim talentiranim curama koje tek ulaze na glazbenu scenu. Jasmin je odmah uvidio potencijal koji djevojke imaju i pozitivnu energiju koja zrači iz njih.

Otkrio tajnu svojeg mladolikog izgleda u 59-toj

Pjesma 'Nema natrag' novi je proizvod iz glazbene radionice Dušana Bačića i Bojana Dragojevića. Za odličan tekst i glazbu 'kriv je' Dušan Bačić, aranžman potpisuje Bojan Dragojević, dok pruducentski pečat zajednički daje navedeni dvojac.

Ana, Matea i Silvia, članice banda 'Učiteljice' zajednički ističu kako im je Jasmin Stavros puno pomogao, a ovo je tek početak: 'Presretne smo da smo dobile priliku snimiti svoju prvu pjesmu i spot baš s Jasminom Stavrosom. Pjesma je sjajna, a Stavros nam je jako pomogao, pogotovo na snimanju spota koji obiluje plesnim scenama i sigurne smo da će se dopasti publici. Pripremamo još nekoliko iznenađenja i sjajnih projekata, ovo je tek početak!'

'Nema natrag' pozitivna je i brza pjesma, modernog ritma sa prizvukom Irske i Hrvatske, odnosno violine i tambure, instrumenata koje sviraju cure iz banda Učiteljice.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene