Novi ljetni hit

VIDEO Otkrili smo čime se bavi Jacques Houdek!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jacques i Motiwwwo vas vode na posebno glazbeno putovanje!

Ovo je Jacques kakvog sigurno niste očekivali! Njegova nova pjesma 'Brazil' sve je samo ne klasična navijačka pjesma te će zasigurno postati ultimativni ljetni hit, a pravim će glazbenim sladokuscima začiniti Svjetsko nogometno prvenstvo koje željno iščekujemo.

Pogledaj i ovo Jacques Houdek - 4 Kakav emotivac! Houdek objavio uplakani video: ''Ovo je božje djelo, blagoslovljeni smo da je možemo čuti''

Iako se prije dvije godine povukao s hrvatske glazbene scene i odlučio se više posvetiti svojoj obitelji, naš najbolji vokal nove generacije Jacques Houdek nije mogao odoljeti novom glazbenom izazovu koji je pred njega postavio Motiwwwo, odnosno glazbeni producent Dalibor Paurić, koji ističe kako je Jacques bio jedini logični odabir za pjesmu 'Brazil', moderan glazbeni uradak koji nimalo ne zaostaje za vodećim hitovima svjetske klupske scene.

Iako izbjegava medije, doznali smo čime se bavi!

'Glazba je moja najveća ljubav i nikada ne mogu reći 'ne' pjesmi u koju vjerujem od prvog slušanja. Čim mi je Dalibor pustio melodiju, znao sam da je to to, i raduje me izlet u žanr u kojem me moja publika možda ne očekuje. Nadam se da će se pjesma svidjeti ljudima, da će se pobjede hrvatske reprezentacije slaviti i uz ovaj hit koji odskače od uobičajenih navijačkih pjesama. Ponosan sam i na vrhunski spot, a siguran sam da će se posebno svidjeti muškoj publici i najvećim navijačima koji su svoje kofere za Brazil već zasigurno spremili. Mene ćete gledati u idućem spotu, a sada uživajte u nekim drugim ljepotama', našalio se popularni Jacques koji nije želio otkriti kada će se i na koji način u potpunosti vratiti na estradnu scenu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene