446577
446577
446577
446577
446577

Iznenađenje iz Revelina: Večeras Djivo časti!

  • , 14.08.2016., 14:43
  • Autor:
  • komentara

Kreativni je tim dubrovačkog Culture cluba Revelin pripremio veliko iznenađenje.

 
 
 
 
Culture Club Revelin (Foto: PR)
Culture Club Revelin (Foto: PR)

 Naime, odlučili su s jedne strane publici ponuditi još jedan, dodatni dan Revelin festivala koji je zadnja tri dana rušio rekorde posjećenosti, a s druge strane upriličiti svom resident DJu, spektakularnu proslavu međunarodnog uspjeha.

Naime, kao što smo izvještavali, mladi je dubrovački DJ Djivo Bjelančić, a.k.a. dBA, ovih dana dobio svoj prvi ugovor s Universal music publishingom, što je, nada se mladi Dubrovčanin, početak svjetske karijere i još jedno veliko priznanje jednom od sto najboljih klubova na svijetu. Zato će večeras, u nedjelju uoči blagdana, na dodatnoj večeri Revelin festivala, Djivo rasplesati, pa i častiti publiku. Naime, svi će domaći gosti večeras, 14. kolovoza, na večer nazvanu 'Bonus night - Djivo's celebration', imati besplatan ulaz.

Culture Club Revelin (Foto: PR)

Osim toga, uz deset prvih boca pića, dijelit će se ulaznice za nastup planetarno popularnog DJa, Claptonea, 19. ovog mjeseca, a nabavljene su i publici će biti dijeljene, maske ptice po kojima je Claptone prepoznat u svijetu. Dakle, Revelin festival, nakon nastupa Fedde Le Granda, Alex Adaira i Joea Stonea, traje i četvrti dan, velikim slavljem mladog dubrovačkog DJa!

Culture Club Revelin (Foto: PR)

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se