Stjepan uz Ivanu

Zaručnik joj je najveća podrška: Nisu se odvajali u zagrebačkom klubu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uz mnogobrojne kolege, prijatelje, Ivana je pozvala i svoje obožavatelje da zajedno sa njom premijerno pogledaju novi spot za aktualnu pjesmu 'Jutrom sve prestaje'.

Spot jza 'Jutrom sve prestaje' sniman u režiji Gorana Berovića i Saše Welles koji su točno pogodili atmosferu spota za ovu pjesmu. Iako pomalo i neobičan spot za Ivanu, sa svih strana su dolazile pohvale. Podršku Ivani Radovniković u zagrebačkom klubu Pepermint došli su dati i Ivica Propadalo, Mila Elegović, Bojan Jambrošić, Branka Delić, Silvestar Dragoje Šomi te mnogi drugi kolege...

Pogledaj i ovo Ivana Radovniković - 4 ''Da se razumijemo...'' Ivana Radovniković udružila snage s gitaristom Leta 3: ''Ja sam njihov teški fan, nema koncerta na kojem nisam bila!''

Ivana Radovniković udaje se nakon 10 godina veze


S albuma 'Dio mene', u eteru radio postaja, do sada su predstavljene uspješnice 'Danas igraš sam', 'Tako rijetko si tu', 'Traje noć', 'Jutrom sve prestaje'... A sinoć je Ivana zajedno sa svojim bendom, publici predstavila i ostale pjesme te je svaka podržana dugim pljeskom i ovacijama. Čini se kako je zaista došlo pravo vrijeme za Ivanu koja upravo ovu godinu obilježava svojih deset godina karijere, koja ne prestaje oduševljavati svojim nastupima i pristupom koji godinama njeguje sa svojim obožavateljima.

'Presretna sam ! Osjećam da je ovo moj trenutak. Hvala svima koji su nam sinoć došli dati podršku. Pepermint je bio pun i svi su uživali i bili veseli, drago mi je da sam to mogla podijeliti sa svima. Sretna sam i zahvalna što imam toliko divnih ljudi oko sebe i u životu - pa ti sad nemoj pjevati s guštom', rekla je Ivana Radovniković.

Ipak, možda najiščekivaniji dio večeri bio je nastup Ivane sa djevojačkim zborom Mozartine koje su dale sve od sebe da publiku ostave bez daha. Njihova zajednička suradnja na pjesmi 'Jutrom sve prestaje' oduševila je urednike radio postaja, ali i slušatelje te se tako pjesma od početka nalazi i na nacionalnoj top listi najslušanijih pjesma HRTOP40.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene