GRAND PRIX

Ivan Zak dobio još jedno priznanje u nizu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivan Zak sinoć je još jednom opravdao svoj zvjezdani status.

Na netom održanom Međimurskom festivalu zabavne glazbe stručni žiri pjesmu Ivana Zaka „Za ljubav rođeni“ ocijenio je najboljom. Popularnom glazbeniku struka je tako još jednom odala priznanje dodijelivši mu prestižni Grand Prix.

Pogledaj i ovo Ivan Zak sprema li se tu nešto? Ivan Zak oduševio je fanove fotografijom s jednom od naših najomiljenijih pjevačica: ''Najbolji duo''

„Uvijek je posebno zadovoljstvo primiti nagradu struke. Lijepo je primiti priznanje glazbenih profesionalaca i vidjeti da visokim ocjenama vrednuju ono što radite. Ovaj Grand Prix lijepo se nadovezao na Platinasti forte; nagradu koju mi je dodijelilo Hrvatsko društvo skladatelja. A diskografske nagrade u vidu Srebrne i dvije Zlatne ploče svjedoče kako je publika odavna uz mene", kazao je Ivan Zak.

Jučerašnji Grand Prix žirija dodatni su vjetar u leđa pjevaču koji za 11. veljače 2017. najavljuje glazbeni spektakl u zagrebačkoj Areni. Svoju će obožavatelje uskoro razveseliti i novim singlom.

„Trenutačno dane provodim u studiju u kojem istovremeno radim na četiri nove pjesme. Tek kada ih dovršim odlučiti ću koja će postati moj novi zimski singl“, najavljuje Zak.

A upravo tu pjesmu mogao bi premijerno izvesti pred publikom u Zadru s kojom će na glavnom gradskom trgu ući u Novu 2017. Godinu u kojoj ga čeka najveći izazov karijere; koncert u Areni Zagreb.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene