Halid poručio

'Jedva čekam da dođem i da zajedno provedemo noć'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

HALID BEŠLIĆ posebno se veseli koncertu 15. ožujka 2014. u Čakovcu!

Halid Bašlić će održati koncert u Sportskoj dvorani Graditeljskoj škole, a po svemu sudeći pr

Pogledaj i ovo Bad Daughter 26. ožujka Koncert Bad Daughter u Zagrebu imat će "zločesti potpis": "Bit će to zaokruženi doživljaj"

Halid Bešlić i Sementa Rajhard opet zapjevali 'Čaroliju'

O tome koliko je omiljen u srcu Međimurja svjedoči i sam pjevač: 'Nakon trideset godina karijere teško me nečime iznenaditi. Dugo se nisam ovako veselio nekom koncertu. Svakodnevno primam poruke ljudi svih generacija koji jedva čekaju da dođem u Čakovec. Iznenadila me količina i intenzitet tih poruka. Zato i ja jedva čekam da dođem i da zajedno provedemo noć u kojem će biti bitna samo muzika'.

Upravo takvim ljudima posljednjih trideset godina pjeva Halid. Bezvremenski hitovi poput Prvi poljubac,Tešanj, Miljacka ili Malo je malo dana standardni su repertoar svake dobe zabave no ne pruža se često prilika da ove stihove možete zapjevati skupa s velikim Halidom. Zato koncert u Čakovcu nipošto ne bi valjalo propustiti. Neumorni umjetnik za svoju je publiku u Čakovcu pripremio upravo ono što ona očekuje provod za pamćenje u znaku opojnog i očaravajućeg bosanskog melosa koji Halid Bešlić već trideset godina toliko nepogrešivo stvara i interpretira uvijek iznova osvajajući novu publiku. Zato je ovo koncert na kojem će uživati sve generacije!

Osim dobro poznatih hitova na koncertu će se naći i pjesme s Halidovog posljednjeg album 'Romanija' izdanog prošle 2013. godine. Odmah po izlasku 'Romanija' je nazvan albumom njegove karijere, a publika u čakovečkoj dvorani imat će se priliku uvjeriti i zašto.

Pjevač je oduševljen dolaskom u Čakovec jer koncerti u manjim sredinama pružaju posebnu intimnost koju je u većim prostorima teško postići.Koncert Halid a Bešlića praznik je za sve nježne duše i velika srca, idealan poklon voljenoj osobi i izlazak za koji nećete požaliti izdvojiti novac.

Ulaznice se nalaze u prodaji na sljedećim prodajnim mjestima:
Čakovec - Caffe bar Arcus, Caffe bar Paladin, Caffe bar Lap
Prelog - Caffe bar Forum
Mursko Središće - Pizzeria Vuri
Palovec - Domino bar
Varaždin - Barfly, Caffe bar RockArt
Ludbreg - Caffe bar Jura
Sustav Eventim

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene