Sarajevski dernek

Halid Bešlić i njegovi gosti oduševili publiku u Areni Zagreb

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pred punom dvoranom Arene Zagreb, pjevač Halid Beslić održao je veliki koncert. 'Sarajevskom derneku' pridružili su se glumac Enis Bešlagić a nastupala je i Ana Rucner.

Obzirom da njegova popularnost desetljećima ne jenjava, Halid Bešlić oduševio je svoje obožavatelje u Areni Zagreb. Slavni pjevač poznao je i mnoge prijatelje i kolege koji su mu se pridružili na pozornici.

Pogledaj i ovo Severina Otkrila i veliku vijest! Pogledajte atmosferu s koncerta Severine u Zadru, devet godina se čekalo na ovaj spektal: "Bila sam preuzbuđena kad su mi rekli da..."

Halid Bešlić o koncertu u Čakovcu i Zagrebu: 'Bit će to jedan pravi sarajevski dernek!'

Tako je glumac Enis Bešlagić imao je ulogu vlasnika kavane u kojoj nastupa Halid. Osim njega bio je tu i dio Zagrebačke filharmonije, zapjevao je i Željko Bebek, Kemal Monteno, Zabranjeno pušenje, Arabesce, Crvena jabuka, zvijezda Stelle Sementa Rajhard  te Ana Rucner.

U svojim prethodnim nastupima Halid je naglašavao kako su njegovi koncerti toliko posječeni jer glazba koju izvodi, a ponajviše njegova prepoznatljiva interpretacija, uvijek iznova pronalaze put do iskrenih ljudi velikog srca. Tako je bilo i ovoga puta.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene