Pokreni se!

Glumica Mila Elegović poslala snažnu poruku!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Mila Elegović i stotinu Karlovčana poslali su poruku Pokreni se! Kontinentalna turneja projekta koji promiče tjelovježbu i kulturu zdravog življenja pokrenula je grad na četiri rijeke, a podršku su dali i jedan od najboljih svjetskih gimnastičara Marijo Možnik te veslač Mario Vekić.

Prekrasna slika putuje Hrvatskom iz Karlovca. Sportska dvorana Mihajla Prezelja Mitile pokrenula je brojne vježbače koji su izabrali osvijestiti vlastitio tijelo. Glumica Mila Elegović poslala je snažnu poruku u nadi da će se još više građana Hrvatske pokrenuti, dok su sprortaši Marijo Možnik i Mario Vekić podijelili iskustva iz bogatih sportskih karijera.

>> Projekt 'Pokreni se' stiže u Karlovac!

Pogledaj i ovo showbuzz Pokreni se! Projekt 'Pokreni se' stiže u Karlovac!

“Vježbanje nije samo dobro za naše tijelo i fizičko stanje već je i odličan lijek za ljudski duh. U jednom dijelu mog života kada sam bila loše volje i pomalo depresivna, moj dobri prijatelj trener preporučio mi je aktivno vježbanje. Od tog mi se dana život u potpunosti promijenio, osjećam se sretnije i veselije te bih svakako preporučila svima da iskoriste prirodu koja ih okružuje, da borave što više na svježem zraku i da vježbaju!“ – izjavila je glumica Mila Elegović.

Projekt Pokreni se u kontinentalnom dijelu ovogodišnje turneje promovira zdravi život, dijagnostiku Biotreninga kao početak svake rekreacije i vježbanja, dok nutricionistkinje Definicije hrane besplatno savjetuju vježbače o pravilnoj prehrani.

“Vježbači u Karlovcu su odradili naporan trening. Shvatili su da se “Ne može dobiti nešto za ništa” i sigurno je da će takav princip ostati dio njihovog životnog stila. Karlovac se pokrenuo!” – izjavio je prof.dr.sc. Igor Jukić ispred Kineziološkog fakulteta iz Zagreba.

Kontinentalna turneja Pokreni se nastavlja se 23.11. u Varaždinu te 30.11. u Slavonskom Brodu gdje vježbače očekuju zanimljiva predavanja i trening, a partneri projekta osigurali su poklone poput KOZMO prostirki za vježbanje, magazina Men’s Health, vode Jana i druga iznenađenja.

Prijavite se za vježbanje na www.pokrenise.hr!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene