Kakav party

Glamuroznu zabavu na kojoj padaju maske nije propustila ni Mia Begović

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Priliku za maskiranje i odličan provod u Vip Travel Caffeu iskoristili su mnogi Zagrepčani željni dobre zabave, ali i uživanja u kvalitetnim domaćim Meneghetti vinima.

Jednog dana u godini baš sve je dopušteno. Pitate se kako? Pod tuđom krinkom, naravno. Kroz povijest su Venecijanci koristili dan maskenbala kao jedinstvenu priliku da pod porculanskom maskom naprave sve ono što se ne bi usudili ostala 364 dana u godini.

Pogledaj i ovo Maja Lena Lopatny, 2002. godina objavila je sretne vijesti Prepoznajete li preslatku djevojčicu s fotografije? Kći je naše glumačke dive, a nekoć je i sama punila medijske stupce!

Skromna i prelijepa – Lana Radeljak je već dobila prvu glumačku ponudu!

Priliku za maskiranje i odličan provod u Vip Travel Caffeu iskoristili su mnogi Zagrepčani željni dobre zabave, ali i uživanja u kvalitetnim domaćim Meneghetti vinima. Bile su tu razne holivudske zvijezde, poneki dobitnik prestižnog zlatnog kipića - Oscara i omiljeni likovi iz crtića, a stigla je i Paris Hilton, potom i pjevač Robin Thicke, koji je u prugastom crno-bijelom odijelu zanosno plesao i tražio pjevačicu Miley Cyrus kako bi izveli nezaboravnu koreografiju s VMA....

U društvu rasplesanih i maskiranih posjetitelja rado su pozirali i neki ugledni uzvanici s domaće javne scene poput poznate kazališne i filmske glumice Mije Begović, glumca i zvijezde kazališne predstave «Gospoda Glembajevi» Andreja Dojkića, te mnogi drugi.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene