7. ožujka

Gala koncert povodom Dana žena u Varaždinu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Već je nebrojeno puta dokazano da klapska pisma dira u dušu i srce, ali dokazano je i da najljepše ljubavne priče nastaju upravo na koncertima klapa.

Tako i ove godine, na Dan žena, Tomislav Bralić i klapa Intrade te klapa Cambi, dolaze napraviti još jedan bajkoviti koncert, još jednu bajkovitu noć, ali ovoga puta igraju na još sigurniju kartu te su tako na koncert u Varaždin, pozvali da im se pridruži i njihov dragi prijatelj Tedi Spalato.

Pogledaj i ovo In Magazin: Rajko Suhodolčan i Tomislav Bralić nova zanimljiva suradnja Tomislav Bralić i klapa Intrade pjesmom razbili predrasude o Zagorcima i Dalmatincima!

Splitski kantautor nakon nekoliko godina ponovno će zapjevati za publiku u varaždinskoj Areni, a upravo njegove pjesme broje najveći broj emitiranja u periodu Valentinova i Dana žena, ali ta nas činjenica nikako ne čudi.

Damir Urban i posebni gosti na koncertu u Domu sportova 21. veljače

Tomislav Bralić i klapa Intrade nastavljaju niz velikih uspijeha i nakon rasprodana tri koncerata u KD „ V.Lisinski“ i još jednog velikog koncerta koji ih čeka u Spaladium Areni u Splitu, predstaviti će u Areni Varaždin i svoj novi album „Cviće“ i cijeli niz novih hitova iz svoje „Škrinje jubavi“.

Klapa Cambi, naša najnagrađivanija klapa, raduje se još jednom koncertu u Varaždinu jer su tu odlično primljeni, a publici pripremaju jedno iznenađenje. Ove dvije sjajne klape koje dominiraju hrvatskom glazbenom scenom iza sebe imaju uspješne nastupe i van Hrvatske, a posebno su odjeknule njihove američke turneje, koje su danima unaprijed bile rasprodane. Njihove uspješnice obilježile su zadnjih 10-tak godina našu glazbenu scenu.

Sigurni smo kako upravo ova zajednička kombinacija garantira vrhunsku zabavu i glazbeni doživljaj, koji baš kao i na prijašnjim nastupima prati izuzetno kvalitetna produkcija. Arena Varaždin se sa nizom velikih koncerata zadnjih nekoliko godina prometnula u najznačajniji koncertni prostor u Hrvatskoj koji redovno upriličuje velik e koncertne spektakle.

Ulaznice od petka, 13.veljače su u prodaji po cijeni od: tribine i parter - 90 kn i VIP parter - 120kn.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene