'Svadba'

'Sada s jednim od mojih najvećih idola imam duet!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Veliki glazbeni zavodnik i šarmantni romantičar Sandi Cenov udružio je snage s legendom regionalne glazbene scene Mladenom Vojičićem Tifom. Rezultat je novi duet pomalo tajanstvenog naziva 'Svadba'.

Najavljujući novu pjesmu Sandi Cenov nije krio zadovoljstvo suradnjom s Tifom. 

Pogledaj i ovo Vlado Pravdić Ispisao povijest s kultnim bendom Klavijaturist Bijelog dugmeta Vlado Pravdić preminuo uoči 74. rođendana, tužnu vijest potvrdila njegova bliska prijateljica

Sandi Cenov Splićane doveo do usijanja na Mystique partyju

'U to doba svi smo bili fanovi Bijelog dugmeta. A nekako se poklopilo da je u vrijeme moje pretvorbe iz dječaka u momka, u Bijelo Dugme na mjesto pjevača došao Tifa, mladi i karizmatični Sarajlija, koji nam je svima iz te moje generacije u trenu postao idol. I eto, sada s jednim od mojih najvećih idola imam duet. Naše poznanstvo traje od kraja 80-ih, kada mi je Tifa prišao poslije mog sarajevskog nastupa s tadašnjim Rockabilly bandom, i nahvalio me, a meni su klecala koljena od uzbuđenja...', rekao je Sandi.

'Poslije smo se znali sretati za mojih čestih boravaka u Sarajevu i uvijek bi se lijepo družili. Ideja za ovaj duet nastala je u studiju Ante Pecotića, gdje snimam. U pjesmi "Svadba" čuli smo Tifu i nikog drugog. Kad sam ga nazvao i kad je pristao, nitko sretniji od mene...', dodao je pjevač.

Tekst 'Svadbe' potpisuje sam Sandi, dok je sve skupa odlično uglazbio Ante Pecotić koji potpisuje aranžman i produkciju. Premijera pjesme 'Svadba' je u srijedu 18.ožujka. 

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene