458671
458671
458671
458671
458671

NIKAD ZAVODLJIVIJE Učiteljice razveselile regiju!

  • , 28.11.2016., 18:23
  • Autor:
  • komentara

Sve svoje obožavatelje diljem regije počastile su, ne sa jednom, već sa dvije nove pjesme, kao i dva nova spota.

 
 
 
 
Učiteljice (FOTO: PR)
Učiteljice (FOTO: PR)

Ove zime, Učiteljice su odlučile dodatno zagrijati atmosferu. Sve svoje obožavatelje diljem regije počastile su, ne sa jednom, već sa dvije nove pjesme, kao i dva nova spota.
U novim pjesmama, cure su malo izmijenile uloge, tako je violinistica Ana pokazala da zna svirati i klavir, a sve tri djevojke po prvi puta pjevaju kao glavni vokali.
Pjesme ‘Karamela’ i ‘Na stanu’ su dvije potpuno glazbeno drugačije pjesme, od svega što su Učiteljice do sada radile.
Glavni vokal Matea Tisaj rekla je, ‘Jednostavno se nismo mogle odlučiti, koja nam je pjesma bolja i draža, te smo snimile spotove za obje i poklonile ih našoj publici.’

 ‘Pokisle smo kao miševi’, kaže tamburašica Silvia o iskustvu sa snimanja spotova, dok su Matea i Ana dodale kako su u jednom spotu imale pravu poplavu, ali je vrijedilo. Publika će svoje omiljene Učiteljice u ovim spotovima, moći vidjeti u nikad ljepšim i zavodljivijim izdanjima.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se