Pogledajte ovo

Himna generacije: Dubioza ima najgledaniji video u Hrvatskoj i BiH

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjesma i spot o kojem se u ponedjeljak pričalo cijeli dan, u samo nekoliko sati na Youtubeu dosegao je više od četvrt milijuna pregleda.

Nova pjesma Dubioze Kolektiv u samo par sati je postala najgledaniji video u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. 

Pogledaj i ovo Dubioza Kolektiv "Volite li narodnjake?" Dubioza Kolektiv u pulsku Arenu dovodi zabranjenog folkera? Pogledajte hit-video koji je pokrenuo nagađanja!

Radi se o pjesmi Himna Generacije Dubioza Kolektiva koja je na Youtubeu u samo 24 sata od puštanja postao najklikaniji video u Hrvatskoj i BIH. Time je po relevantnosti vijest o novom spotu Dubioze Kolektiv prestigao vijest o službenom traileru kultne serije Game od Thrones.

Spot za čije je snimanje sudjelovalo više od 400 statista volontera i zapravo je jedno od najmasovnijih snimanja na području sarajevskog kantona još od epskih prizora iz filma "Valter brani Sarajevo".

Veliko zanimanje za novu pjesmu dolazi iz svih susjednih država pa je pjesma na visokom 11. mjestu u Sloveniji, u Srbiji na 17. mjestu, a brojke rastu iz minute u minutu i spot postaje sve relevantniji video u cijeloj regiji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene