Culture Club Revelin

Proslava Svetog Vlaha i koncert za pamćenje - Doris oduševila Dubrovnik

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Splitska pjevačica oduševila je publiku u Revelinu!

Doris Dragović je na sam blagdan Svetog Vlaha nastupila u dubrovačkom Culture clubu Revelin. Na prvom koncertu u Dubrovniku nakon 13 godina izvela je većinu hitova tridesetgodišnje kaijere. Koncert je otvorila velikim hitom ‘Željo moja’, a zatvorila pjesmom ‘Šakom o stol’. Dubrovačka je publika s Doris pjevala pjesme ‘Marija Magdalena’, ‘Zemlja i stina’, ‘Ti’, ‘Što je to od mene ostalo’, ‘Baklje ivanjske’, ‘Krivi ljudi’, ‘Neću propast ja’ i mnoge druge. Doris je oduševila publiku, svi se nakon koncerta slažu da pjeva, a i izgleda kao u najboljim danima.

Pogledaj i ovo Sting omiljeni umjetnik Glazbeno putovanje kroz vrijeme: Sting se u svibnju vraća u Zagreb

Doris Dragović nakon 13 godina pjevat će u Dubrovniku

Zanimljivo je kako je Doris na upit novinara ocijenila glazbenu scenu koju mnogi kritiziraju zbog pojave instant zvijezda.

‘Istu takvu ‘scenu’ možete naći među direktorima, menadžerima, političarima i drugim ljudskim djelatnostima. Ono što treba jest vjerovati u tu mladost koja dolazi, davati im šansu koliko god puta treba, poticati ih, a ne vječno pametovati i kritizirati. Ako to ne učinimo i ako tako ne bude, nestat ćemo s mape, nestat ćemo s lica svega bitnoga’, rekla je Doris.

Koncertom u Revelinu na Dan grada Dubrovnika, Doris Dragović dokazala je da je mlada, optimistična i itekako raspjevana.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene