Još malo

DJEČACI imaju novi singl - 'Zoni ti su lud'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dječaci, rep grupa iz Splita, upravo rade na novom albumu, a u međuvremenu su napravili singl samo za fanove 'Zoni ti si lud'

'Ja i Ivo smo ovu pjesmu posvetili Zoniju, našem prijatelju koji je pretjerao s glazbenom produkcijom i poludio. Već više od godinu dana producira album Kid Rađe (bivšeg člana benda) zbog kojeg je zapostavio skoro sve druge obaveze.

Pogledaj i ovo Sebastian Popović u svom je svijetu Zaljubljeni Sebastian Popović napokon pronašao djevojku svog života: "Vidim to kao dar s neba"

Prije par tjedana smo posjetili Zonija u njegovom kućnom studiju gdje miksa i tek tad smo shvatili koliko je daleko zastranio, stoga smo složili ovu prijateljsku audio-intervenciju u nadi da nas Zoni shvati ozbiljno jer Dječaci nisu sposobni stvoriti treći album bez Zonija u najboljem mogućem psihološkom stanju',  poručili su Dječaci.

>> Edo Maajka i Dječaci repali na Špancirfestu!

Dječaci će održati i open air koncert u splitskom klubu O'Hara 7. rujna gdje će premijerno prvi put uživo odrepati novi singl. Osim Dječaka za sjajan koncert pobrinut će se i splitska gangsta rep grupa Kiša Metaka koju čine Krešo Bengalka, Oreb, Papi Para, Kid Rađa i Vojko V. Koncert počinje u 23:15. Cijena karte je 40 kn u pretprodaji, a na dan koncerta 50 kn.

Dječaci su spotovima na You Tubeu stekli kultni status i privukli milijune gledatelja. Specifični su po tome što vrlo jasno i otvoreno, povremeno duhovito, progovaraju o hrvatskoj zbilji, a pri tome ne gube neku svoju urođenu pozitivnu notu, pa i najteže situacije opisuju sa šarmantnom lakoćom i originalnom prirodnošću.

Bend čine Vojko Vrućina, Ivo Sivo i Zondo. Grupa je osnovana 2005 godine nakon par godina intenzivne glazbene suradnje među članovima. Debitantski album ” D R A M A “, osvojio je Zlatnu Kooglu za ALBUM GODINE. Drugi album splitsko-zagrebačkog hip hop kolektiva “ISTINA” rasprodan je u samo dva dana u cijeloj Hrvatskoj, pjesme su im na svim top ljestvicama, a s hitom "Lovrinac" bili su jedan od tri kandidata za Porina 2013. u kategoriji Hit godine.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene