Partyyy

DJ dvojac Vanillaz kao uvertira za Umagination 2014!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Atraktivni i energični DJ dvojac Vanillaz priprema veliki party u zagrebačkom klubu Aquarius! Vrhunska glazba i ples do ranih jutarnjih sati uvod su u veliko ludilo koje nas krajem svibnja očekuje u Umagu. Zagrijavanje za Umagination 2014. počinje već ove srijede!

Zagreb će ove srijede biti u znaku prave plesne ludnice! Atraktivni i energični DJ dvojac Vanillaz priprema veliki party u zagrebačkom klubu Aquarius 30. travnja 2014.! Vrhunska glazba i ples do ranih jutarnjih sati samo su zagrijavanje za Umagination 2014. koji se ove godine održava od 30. do 31. svibnja 2014. na prostoru ATP Dance Arene u Umagu, a osim dvojca Vanillaz, na rođendanskom izdanju glazbenog spektakla očekuju nas velikani Alesso, Fedde Le Grand, Thomas Gold, Danny Avila i Tujamo.

Pogledaj i ovo Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Slobodni vikend Predah od majčinskih obaveza: Znamo gdje tulumari jedna od najzanosnijih Hrvatica

Svjetska glazbena zvijezda Shaggy dolazi u Poreč na 'Rise Up'

“Pripremamo mnoge novitete koji uključuju i neke od naših novih produkcijskih uradaka, od remixova, edita, mashupa i sličnih stvari. Sve u svemu, izuzev glazbe, najviše se nadamo da će publika primijetiti da smo im pripremili odličnu zabavu, atmosferu i izvedbu. To nam je uvijek najvažnije!“ – izjavio je Marko Bucić ususret koncertu u zagrebačkom Aquariusu te najavio i veliki party na glazbenom festivalu Umaginationu: “Laska nam što smo jedini domaći izvođači na festivalu takve veličine i da ćemo nastupiti uz takve svjetske zvijezde. Umagination je zaista jedan od najboljih festivala u Hrvatskoj i svirati pred publikom tolikog opsega, prenijeti im tu energiju i dobro raspoloženje je svakako najveća čar!

Vanillaz je ime iza kojeg se krije hrvatsko – slovenski DJ duo. Marko Bucić i Miha Pajk pojavili su se na elektronskoj sceni 2011. godine, a svojim energičnim nastupima i jedinstvenim glazbenim stilom brzo su postali nezaobilazno ime kada je riječ o dobrim plesnim partijima. U kratko vrijeme od kada postoje, nastupali su na festivalima i u klubovima diljem Europe, a prošlogodišnja premijera na Ultra Europe festivalu u Splitu ostala ime je posebno u sjećanju. Fedde le Grand, Paul Van Dyk, Armin Van Buuren, Deadmau5, Gramophonedzie, Chris Lake, Arno Cost, Norman Doray, Funkerman, Pete Tong i The Shapeshifters samo su neki od glazbenika s kojima su imali priliku nastupiti posljednjih nekoliko godina. Vanillaz su ovih dani zatvoreni u studio i marljivo rade na novom albumu koji će zasigurno obradovati njihove fanove diljem regije. Back to Life i Drop that shit odlično su primljene pjesme, a uskoro nas očekuju novi hitovi mladog dvojca.

Ovogodišnji Umagination je ujedno i Road To Ultra party, ususret najvećem glazbenom događaju u povijesti Hrvatske Ultra Europe Festivalu, koji se i ove godine održava u Splitu od 11. – 13. srpnja 2014. Sve informacije i obavijesti o petom izdanju Umaginationa mogu se pronaći na službenoj stranici festivala www.umagination.info

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene