Pogledajte galeriju

Dino Merlin oborio sve rekorde na Bundekfestu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovogodišnje izdanje zagrebačkog festivala Bundekfest 2014. ostat će zapamćeno kao najuspješnije u svojoj povijesti, a jučerašnji koncert najveće regionalne zvijezde i velikog sarajevskog glazbenika i umjetnika Dine Merlina, oborio je sve rekorde posjećenosti te ostavio još jednu nezaboravnu sliku i uspomenu u srcima nekoliko desetaka tisuća posjetitelja.

Da se zagrebačka publika zaželila jedinstvenog Dine Merlina, govori činjenica da su se od kasnog poslijepodneva rijeke ljudi slijevale prema jezeru Bundek, a velika koncertna arena bila je premala za sve obožavatelje pristigle na Bundekfest na koncert godine!

Pogledaj i ovo Dino Merlin uz njega je bila kći Dino Merlin hitno hospitaliziran nakon što mu je naglo pozlilo, dramatični trenuci zabilježeni su i na snimci

Jalta Jalta i CABAres CABArei na poklon zagrepčanima za Bundekfest

Dino Merlin koncert je otvorio pjesmom Školjka s njegovog aktualnog albuma Hotel Nacional, a potom su uslijedili brojni hitovi poput Sredinom, Kad čovjek voli ženu, Ako izgovorim ljubav, Ispočetka. Stare dobre pjesme poput Danas sam OK, Kremen, Lažu me i Nešto lijepo treba da se desi raspjevale su cijeli Bundek koji je nakon prvih taktova pjesma Godinama i Supermen gorio od emocija i oduševljenja. Dino i njegovi sjajni glazbenici pozvani su nekoliko puta na bis, a koncert za pamćenje zatvoren je evergreenom Jorgovani te novijim hitom Undo.

Ganuta nije bila samo zagrebačka publika. Vidno raspoloženi Dino Merlin nekoliko se puta zahvalio na veličanstvenom dočeku i atmosferi, a imao je itekako razloga za to jer se malo koji glazbenik iz cijele regije može pohvaliti ovako vjernom, srčanom i brojnom publikom. Svi oni koji nisu imali priliku biti sinoć na Bundeku, uskoro će moći uživati u pjesmama sarajevskog glazbenika jer je najavio skori povratak u Zagreb u sklopu velike turneje Hotel Nacional.

U koncertu Dine Merlina sinoć su uživali i Anica Kovač, TV voditeljica Ecija Ivušić, glazbenik Sandi Cenov, bivša sportašica Ivana Brkljačić i brojni drugi. Bundekfest 2014. posljednjeg dana, u nedjelju 05. listopada, svim posjetiteljima poklanja kazališne spektakle Jalta Jalta i Muke po Iveku. Ulaznice za glazbeno – scensku atrakciju La Fiesta mogu se kupiti po cijeni od 20 kn u sustavu ulaznice.hr ili na blagajnama Bundekfesta na dan koncerta. VIP stolove za večernje koncerte možete rezervirati na telefonskom broju 091 502 5634.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene