Još malo!

Depeche Mode oduševljava svakim koncertom na novoj turneji!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U Zagreb Depeche Mode dolaze četvrti put, a svaki puta oduševe te publika želi – još!

zasvirati u Areni Zagreb i u gradu se osjeća koncertno uzbuđenje. U četvrtak, 23.svibnja, Depeche Mode će još jednom podići na noge sve prisutne u Areni Zagreb!

Pogledaj i ovo showbuzz Otkrivamo! Depeche Mode u Zagrebu izričito žele zaštitarku, masažu i...

U nedjelju, 19. svibnja, održali su koncert u Beogradu. Kao i na svakom koncertu - atmosfera je bila odlična od samog početka. Obzirom da im je to bio prvi nastup u Beogradu, opravdali su sva očekivanja. Oko 30 00 ljudi na beogradskom Ušću ovacijama je pozdravilo svaku pjesmu!

>> Depeche Mode u Zagrebu: Evo njihovih prohtjeva!

U Zagreb dolaze četvrti put, a svaki puta oduševe te publika želi – još. Za svaki zagrebački koncert se traži ulaznica više. U Arenu Zagreb dolaze 23. svibnja, a prije Zagreba stanica na turneji je Budimpešta. Na europskom dijelu turneje imat će ukupno 34 koncerta. Turneja je započela 4. svibnja u Francuskoj. Uz najveće hitove iz dugogodišnje uspješne karijere, izvode i nove pjesme kojima promoviraju svoj trinaesti studijski album – Delta Machine. Dosada održane koncerte su uglavnom započeli s pozdravnom pjesmom “Welcome to My World”. U dva sata nastupa ne izostavljaju svoje najveće hitove poput “Angel”, “Walking in My Shoes”, “Precios”, „Enjoy the silence”, “Personal Jesus” i „Goodbye“.

U Areni Zagreb imaju posebne goste za predgrupu: Diamond Version.  Diamond Version je suradnički projekt koji čine dvojac Alva Noto i Byetone te japanski umjetnik Atsuhiro Ito, poznat po korištenju Optrona - modificiranih fluorescentnih cijevi kao izvor zvuka. Zajedno stvaraju intenzivan i elegantan elektronički show.

Depeche Mode, bend koji je redefinirao shvaćanje glazbe, jedan od najuspješniji elektronskih bendova svih vremena, ponovo dolaze u Hrvatsku! Do koncerta je ostalo još samo nekoliko dana. Za koncert u Areni Zagreb koji će se održati 23. svibnja još uvijek ima ulaznica za tribine. Ulaznice za fan pit i parter su odavno rasprodane.

Ovo su prvi njihovi nastupi uživo nakon iznimno uspješne 2009/2010 Tour of the Universe za vrijeme koje su svirali na 142 koncerta diljem svijeta te oborili rekorde prodaje s više od 2.5. milijuna prodanih ulaznica. Obilježavajući preko tri desetljeća na vrhu glazbenog obzora, s više od 100 milijuna prodanih albuma.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene