Croatia Harley Days

Lorencin se provozao Biogradom na Harley - Davidsonu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

I ministar turizma ne može odoljeti Harley - Davidson motociklima.

Tisuće Harley-Davidson motocikala zavladali su danas Biogradom na Moru i okolicom, a ljubitelji legendarnog vozila uživat će u druženju i brojnim aktivnostima tijekom Croatia Harley Daysa sve do nedjelje.

Jedan od najvećih motociklističkih događaja u Europi započeo je press konferencijom na kojoj su bili Darko Lorencin, ministar turizma, gradonačelnik Biograda Ivan Knez i Mike Johnstone, direktor marketinga Harley-Davidson za EMEA regiju, koji je izrazio zadovoljstvo što su ponovno u Biogradu, pohvalio sjajnu lokaciju i odličnu organizaciju događanja.

Ministar Lorencin i gradonačelnik Knez poželjeli su dobrodošlicu tisućama 'Easy Ridera' i naglasili kako ovakvo okupljanje donosi pozitivnu turističku promociju Hrvatskoj te da su uvjereni kako će brojni sudionici tijekom boravka iznimno doprinijeti poslovnom razvoju lokalne zajednice.  

Oduvijek ste sanjali o jednom Harleyju Davidsonu? San može postati stvarnost

Novinari su ministra Lorencina pitali je li već vozio Harley-Davidson motocikl, a iako je imao pokušaja u mladosti, naglasio je da će se danas s posebnim zadovoljstvom provozati Biogradom. Tijekom vožnje zastali su i u glavnom šatoru Harley-Davidsona i razgledali najnovije motocikle.  

Spektakularna parada u subotu, 14. lipnja, od Zadra do Biograda bit će vrhunac događanja, sa svim okupljenim Harley-Davidson motociklima u zajedničkoj koloni. Iznimno atraktivna izložba prerađenih motocikala u petak, 13. lipnja, s nekim od najljepših europskih motocikala zasigurno će zaokupiti pažnju posjetitelja, a svi okupljeni moći će i sami odabrati svog miljenika te glasovati za najbolji motocikl.

Organizatori su pripremili i večernji program te će se na više pozornica izmjenjivati europski i hrvatski bendovi tijekom tri večeri, od 12. do 14. lipnja, uz kafiće, posebno osmišljeni gastro program i druge cjelodnevne zabavne sadržaje. Također očekuju i veliko zanimanje vozača za probne vožnje na brojnim novim Harley-Davidson modelima koji su stigli u Biograd. I svi ostali zaljubljenici i budući vozači moći će isprobati kakav je to osjećaj sjediti na najboljem motociklu na svijetu, zahvaljujući stručnoj podršci na demonstracijskom programu Jumpstart™ Experience.

Više od 65.000 ljubitelja legendarnog motocikla posjetilo je prve Croatia Harley Days 2011. i sve posjetitelje sada ponovno čeka prijateljsko druženje, zabava i brojne aktivnosti na četverodnevnom besplatnom moto spektaklu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene