Što se događa?

Drama u bendu Crvena Jabuka! Bubnjar namjerava otkriti sve

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Darko Jelčić Cunja bio je jedini član originalne postave benda Crvena Jabuka.

Darko Jelčić Cunja više nije član legendarnog benda Crvena Jabuka. Tako je bend, koji je osnovan davne 1985. godine u Sarajevu, ostao bez Cunje koji je u ovoj grupi od njezina osnivanja.

Pogledaj i ovo Crvena Jabuka - 1 slavi 15 godina braka Žera otkrio detalje svog tajnog vjenčanja na brodu: ''Ma romantika čista, more, galeb…!''

Da on više nije bubnjar, saznalo se preko društvenih mreža gdje se Darko izjasnio kako namjerava uskoro iznijeti prljavi veš Crvene Jabuke.

"Od jučer ne sviram u grupi Crvena Jabuka. Iz grupe Crvena Jabuke sam tjeran u proteklih 9 godina na vrlo smišljene načine, a pogotovo u zadnjih godinu dana. O načinima mog opstruiranja u radu i imenima iz grupe Crvena Jabuka koja su mi ovo priredila, detaljno ću pisati - objavljivati na ovom mom profilu, ali i u elektronskim i pisanim medijima u danima i tjednima koja slijede. Zahvaljujem svim prijateljima i slušateljima Crvene Jabuke na ove 32 godine moje karijere, vaš Darko Jelčić-Cunja", napisao je na svojem profilu na Facebooku.

Odlazak Darka iz benda dao je naslutiti da se bend Crvena Jabuka raspada. Bend koji je prošao kroz brojna lijepa, ali i teška razdoblja.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene