Poslušajte!

Danijel Jurić ima novi hit!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Danijel Jurić nakon kraćeg odmora vraća se svojoj publici novim singlom 'Opet se tugom pokrivam'

Nakon kraćeg odmora, Danijel Jurić u radijski eter vraća se novim singlom, što će ponajviše razveseliti brojnu publiku i obožavatelje. Novi singl nosi naziv 'Opet se tugom pokrivam', za koju je tekst napisao sam Danijel. Prethodni singlovi koji su u kratko vrijeme osvojili radijski eter dobili su nasljednicu u koju Danijel puno vjeruje, te da će biti još jedna uspješnica.

Pogledaj i ovo showbuzz prokletstvo YouTubea Prije 9 godina objavila je video koji joj je uništio život kad su ju zbog njega počeli zlostavljati vršnjaci

Glazba za ovu pjesmu dolazi iz autorske radionice Danijela Jurića, Petra Romca i Emila Bačića, dok su odličan aranžman napravili Zvonimir Domazet i Danijelov suradnik Siniša Reljić.

'Evo me, vraćam se punom parom i zvukom, s novom pjesmom, ali i onim drugima koje imamo u planu. Ponosan sam na moj novi tim s kojim surađujem, mog klavijaturistu i gitaristu i vjerujem da će puno toga novoga izaći iz ove naše glazbene radionice.Pjesma 'Opet se tugom pokrivam' vrlo je živopisna i premda me uvijek pitaju čemu toliko tuge, ja odgovorim, netko tko zna što je sreća, jedini zna pisati o tuzi', rekao je Danijel Jurić

Da se puno novih stvari priprema kada je u pitanju glazba, Danijel nam je otkrio u razgovoru, a detalje ćemo otkriti uskoro. Do tada sve bitne informacije potražite na Facebook stranici Hit Records Official.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene