Ekipa organizirala

Prijenosi utakmica Eura 2016. na terasi dubrovačkog Revelina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Otvara se najspektakularnije mjesto za gledanje utakmica Europskog nogometnog prvenstva, na terasi dubrovačkog Culture cluba Revelin.

Večeras, 10. lipnja, otvara se najspektakularnije mjesto za gledanje utakmica Europskog nogometnog prvenstva, na terasi dubrovačkog Culture cluba Revelin.

Pogledaj i ovo showbuzz dobivali odvratne prijetnje! Zanosna brineta i nogometaš proživljavali su užasne trenutke kada su se navijači obrušili na njih, ali i na njihovu kćerkicu

Na vrhu petstotinjak godina stare tvrđave postavljen je najveći ekran u Hrvatskoj, promjera 6 metara, tu su mali bazeni za osvježenje, šankovi s hladnim pićima, velike posude sa svježim voćem i zgodne hostese, a sve, naravno, umotano u dobru glazbu i simbole nogometne groznice koja će mjesec dana tresti Europu.

Dakle, svi koji se zateknu u Dubrovniku i brinu gdje će moći gledati svoju reprezentaciju u najboljim uvjetima i pravoj navijačkoj atmosferi, ne moraju brinuti. O njima će od 10. lipnja do 10. srpnja brinuti kreativni tim jednog od sto najboljih klubova na svijetu, posebno će preurediti jednu od najljepših taraca na svijetu i pobrinuti se da utakmice vaše reprezentacije pamtite zauvijek.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene