Nova Colonia

PREMIJERA Indira opjevala ljetnu ljubav - Ostaju samo 'Tragovi'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Grupa Colonia svoj status najbolje dance grupe na ovim prostorima potvrdila je još jednim ljetnim hitom! Pjesma 'Tragovi' osvaja top ljestvice cijele regije, a sada je dobila i spot!

Premijerno pogledajte novi spot popularne grupe Colonia samo na našem portalu Dnevnik.hr! Spot za pjesmu 'Tragovi' snimljen je u Bjelovaru, na prostoru gradskog bazena, a glazbu i aranžman potpisuje Boris Đurđević, tekst Valerija Đurđević. 

Pogledaj i ovo Ivana Lovrić nije mogla sakriti Pjevačica Colonije na pozornici otkrila sretne vijesti: "Pozdravljamo vas Boris i ja, i moja mala bebica!"

Bili smo na snimanju Colonijinog spota za pjesmu 'Tragovi' - pogledajte video sa seta

Režiju i scenarij spota ponovo su prepustili redatelju Darku Drinovcu, s kojim Colonia već godinama surađuje. 'Uvijek je zadovoljstvo raditi s Indirom i Borisom. Oni su profesionalci, ništa im nije teško odraditi na snimanju, a Indira je čudo! Uvijek ima energije za ponoviti kadar, ako treba i bezbroj puta! Tema spota je jedna ljetna romansa, dobar provod, ležernost ljetne priče', otkrio je najtraženiji redatelj spotova, Darko Drinovac.

Za scenski izgled zadužena je provjerena ekipa. Kostime za spot dizajnirala je modna dizajnerica Kristina Burja, kosu potpisuje salon Renata, a make up Lada Mitrašinović.
'Atmosfera na snimanju bila je fantastična! Pjesma govori o ljetnoj ljubavi, prolaznosti i tragovima koji ostaju u nama. Darko je ponovo odradio odličan posao ali i cijela ekipa koja je sudjelovala ispred i iza kamere!', ispričala je Indira koja je blistala na snimanju.

Ovo je treći singl koji najavljuje novi studijski album grupe Colonia, a koji će biti objavljen krajem lipnja. Pogledajte ga i vi i podijelite s nama - kako vam se sviđaju 'Tragovi'?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene