Partyyy

Burn Residency mix off party u Katranu 17. svibnja - Dođi i osvoji nagrade!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Na ovogodišnjem mix off party-u svoje će snage odmjeriti finalisti burn Residency natjecanja: Tom Bug, DJ Jock, Elektro Pionir, Claus Cottini i System Divine.

Svirkom pred publikom i službenim žirijem, odabranih pet boriti će se za titulu najboljega i prestižnu ljetnu rezidenciju na Ibizi, rame uz rame sa vodećim svjetskim DJ imenima. Hrvatski burn Residency natječaj došao je do velikog finala koje će se održati u zagrebačkom Katranu, 17. svibnja s početkom u 22 sata.

Pogledaj i ovo Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Kakva zavrzlama! Dok Bradley tulumari nakon prekida, Irina objavljuje vruće fotke koje su zanimljive i bivšem zaručniku Lady Gage

Kako upropastiti rođendanski party? Zna Katy Perry!

Burn Residency žiri će, predvođen prošlogodišnjom pobjednicom Miss Soulfly a.k.a. Marinom Karamarko, imati najteži zadatak do sada. Temeljem polusatne svirke svakog od finalista u, publikom ispunjenom, Katranu žiri će prepoznati i odabrati hrvatskog kandidata za globalno burn Residency finale na Ibizi. Uzavreloj atmosferi burn Residency mix off-a, svojom će zaraznom svirkom doprinjeti prošlogodišnja pobjednica Miss Soulfly koja je u protekloj godini DJ vještine oštrila u gradovima kao što su New York, London, Manchester.

Podsjetimo, pobjednik hrvatskog burn Residency natjecanja, će zajedno s pobjednicima iz ostalih zemalja svijeta, početkom lipnja otputovati na Ibizu. Tamo će, aktivnim sudjelovanjem na dvotjednom bootcampu pod mentorstvom Carl Coxa i Pete Tonga, dobiti priliku života za osvajanje ljetne rezidencije u jednom od 5 najboljih klubova na svijetu kao i prestižnog ugovora vrijednog 100.000 EUR.

Cijena ulaznice iznosi 20 kuna, a moći će se kupiti na ulazu u Katran. Svakog posjetitelja po dolasku očekuje piće dobrodošlice - besplatni burn Original, dok će prvih 300 posjetitelja uz burn Original dobiti i besplatnu Finlandia votku.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene