Stiže ikona

Boy George 1. kolovoza dolazi u dubrovački Revelin - Osvojite ulaznice!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon sjajnog tuluma sa Redfoo i The party rock crew of LMFAO koji su napravili boom rasplesavši prepun klub te atraktivne Niki Belucci i Dreamgirls, Culture Club Revelin pripremio je pravu poslasticu za sve ljubitelje house i pop glazbe.

Početkom 8. mjeseca u Culture Club Revelin dolazi Boy George-ikona svjetske pop i u novije vrijeme elektro- scene.  

Boy George
priznat kao jedan od najlegendarnijih umjetnika, koji je još uvijek zadržao snažnu poziciju u proteklih 30 godina na svjetskoj glazbenoj sceni, dolazi 1. kolovoza u Culture Club Revelin.

Pogledaj i ovo showbuzz Pripremite se Unplugged spektakl Parnog Valjka u Dubrovniku

Na mail natjecaj@novatv.hr napišite zašto biste baš vi trebali osvojiti ulaznice za koncert Boy Georgea. Revelin vam dijeli 2x2 ulaznice za njegov koncert.

Iznimno hvaljen od najpriznatijih medijskih kuća kao što su RollingStone, Mixmag i MTV-a,  koji mu od samih početaka daju visoko priznanje, čime je Grammy nominirani pjevač Boy George stvorio svjetski image, koji nadilazi dob, rasu, boju kože vjeru, nacionalnost pa čak i religije.

Dosad je George prodao preko 100 milijuna singlova i više od 50 milijuna albuma  kao izvođač, tekstopisac legendarne grupe Culture Club 80-tih  i kao samostalni umjetnik.

Također je i dalje na svjetskom  tronu kao jedan od  najuspješnijih svjetskih dj-a, čija je potražnja još uvijek na vrhu svjetske elektronske scene. Početkom 2011. izdao je svoj dugoočekivani album „Ordinary Alien“ koji se sastojao od njegovih neobjavljenih materijala. Odlučivši da se vrati u produkciju  uvodi vlastitu izdavačku  kuću, te je u proljeće 2011 lansirao novu glazbenu eru osnivanjem  VG Recordsa sa kolegom DJ producentom Marc Vedo-om. Surađivali su sa poznatim galzbenicima kao što su Roger Sanchez, Chris Lake, Tom Novy i  Axwell,  Skin (Skunk Anansie), Bob Sinclar i Afrojack i  time stekli ugled na svjetskoj razini.  

Cijene ulaznica su 149 kn pretprodaja, na ulazu 199 kn, VIP 299 kn.

MTV Megahits Mash Up 2.8.2013

Odmah drugi dan zbog odličnog partija na početku sezone Culture Club revelin ponovno će za svoju publiku pripremiti MTV Megahits Mash Up Party.

MTV Megahits Mash Up with DJ Chris Twist uz pokroviteljstvo MTV-a. DJ Chris Twist je službeni MTV rezident u Hrvatskoj zadužen za plejadu aktualnih i klasičnih MTV hitova, stoga očekujte mixani vatromet najvećih plesnih uspješnica sa službenog MTV-evog Dance i R&B Charta!
Ulaznice po cijeni od 69 kn mogu se nabaviti na ulazu kluba na dan eventa.

3.8.2013 Denis The Menace

3.8.2013 u Culture Culbe Revelin dolazi pravi house čarobnjak, jedan od najtraženijih dj-a  u svijetu, Denis The Menace, koji je na sceni više do 15 godina,
Njegove produkcije postale su su hitovi diljem svijeta i budući house klasici sa nekoliko zlatnih i platinastih nagrada. Njegov singl „Coracao“ koji je remixiramo slavni Axwell član Swedish House Mafia nalazi se i danas  u prvih top deset Beatport´s House Classic-a.  Denis The Menace nastupa i danas kao support mnogim vodećim dj-ma kao što su Erick Morillo, Pete Tong, Steve Angelo, Sebastian Ingrosso, Dirty South, Roger Sanches, Armin Van Buren, Paul Van Dyke, Tiesto, Axwell, Chuckie, Nicky Romero, David Guetta. Postao je služebni član  Subliminal Records-a i ima redovite nasupe u Pasha Subliminal Sessions na Ibizi i širom svijeta. U 2012 surađuje sa Syke ´N´ Sugartsar i zajednički rade „World In Your Hands“  jednu od najvećih himni u 2012 godini. Njegov novi singl „Love In Me“ sa Shawnee Taylor, Sandro Monte i Erick Morillo još je u top vrtnji na BBC Radio One.

Cijene ulaznica su 69 kn pretprodaja, na ulazu 99 kn, VIP 149 kn.

8.8.2013 –GLOWINTHEDARK

Već slijedeći tjedan na pozornicu Culture Cluba Revelin popet će se Glowinthedark.

Supertalentirani dvojac iz Nizozemske Albert Harvey i Kevin Ramos, znan kao Glowinthedark dolazi 8.8.2013  u Culture Culb Revelin. Albert i Kevin bili su nadahnuti svojim idolima N * E * R * D, DJ Chuckie, Daftpunk iColdplay, koji su im bili ujedno i uzor za stvaranje vlastite glazbe.  Svoje nastupe izvode sa puno energije koju dobivaju iz muzike vizualizirajući sebe kao spoj svijetla i energije na pozornici, te je  otuda je i potekao naziv dua –Glowinthedark.

Na početku su stvarali  ritmove, pjesme i remixe za nekoliko umjetnika različitih stilova, a njihov glazbeni stil se najbolje može opisati kao elektronski pop sa različitim ujtecajima glazbe iz cijelog svijeta. Nakon vrlo dobrog prolaska njhovog prvog albuma “The Battalion EP” nizozemski dvojac prebacio se na višu razinu i stvorio  priznata izdanja pod etiketama  Selekted music i Cabellero Recordings i Chuckie dok su  izdanja pod  Dirty Dutch Records-om, singlovi JUMP, Control My self, Wojo i Maskara pokazali da Glowinthedark vladaju ravnopravno sa vodećim dj-ima svjetskom klubbing scenom.

Cijena ulaznice u pretprodaji je 99kn, na ulazu 149kn.
VIP ulaznica 249kn.

Nema sumnje da vruća ljetna sezona u Culture Clubu Revelin ne jenjava, a svoje ulaznice možete potražiti na slijedećim pretprodajnim mjestima te u sustavu www.eventim.hr

Caffe “BRAZIL” – DOC
Sport caffe “BALUN” – Mokošica
Caffe Bar “PARADISO”
Caffe Bar “AFRIKA”
Caffe Bar “CASABLANCA”
Caffe Bar “MICRO”
Caffe Bar “DIX”
Caffe Bar “LAUS” (TC MERCANTE)
Lounge Bar “CULTO”
Pizzeria “TABASCO”
Caffe Pizzeria "BLUE PLANET"
Club “23”
Caffe Bar “Zino”

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene