Krenule humanitarne akcije

Bliži se sedma obljetnica otkako nas je napustio Toše Proeski

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ne propustite u subotu, 04.10.2014. od 10 sati, u Petrovoj 3 u Zagrebu dati krv.

Uoči sedme obljetnice, kako nas je napustio makedonski pjevač Toše Proeski, njegovi fanovi diljem regije krenuli su sa pripremama brojnih događanja koji će se održati narednih dana, pa sve do 16.10.2014.

Pogledaj i ovo Toše Proeski Osvanula na Instagramu Nikad viđena fotografija neprežaljenog Toše Proeskog rasplakala je njegove obožavatelje: "Zaspale su oči lijepe..."

'Toše nam je pokazao da je sve moguće!'

Potaknuti Tošinom humanošću, nesebičnosti, brigom za druge, nastavljaju se akcije za koje se zalagao i sam pjevač za svog života.
Tako će se u subotu, 04.10.2014. od 10 sati, u Petrovoj 3 u Zagrebu darivati krv, čime će se pomoći onima kojima je to najpotrebnije, a svi oni koji su u mogućnosti dobro došli su.

Toše Proeski i sam je često darivao krv, a sutrašnji datum odabran je simbolično, jer je samo dan kasnije 05.10., prije sedam godina Toše održao svoj posljednji koncert.

Iako je prošlo sedam godina kako nije s nama, Toše Proeski živi u pjesmama koje su ostale, ali i riječima koje je često znao reći, pokazujući svoju skromnost i veliku humanost, „Ne želim da mi skidate kapu, samo želim da se ponosite mnome.“

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene