Slavljenička kolekcija

Robert Sever proslavio 15 godina karijere velikom kolekcijom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hrvatski dizajner Robert Sever proslavio je 15 godina karijere na BIPA FASHION.HR-u sa slavljeničkom kolekciju, koju je nazvao Angie.

Drugog dana BIPA FASHION.HR-a, pistom je prošetala slavljenička kolekcija Roberta Severa – Angie i osvojila poklonike poznatog dizajnera. Revijom koja se održala pod pokroviteljstvom brenda HP, Robert Sever proslavio je 15 godina karijere i predstavio bogatu kolekciju koja zajedno s nakitom i torbama nudi stotinjak novih artikala.

Pogledaj i ovo Robert Sever Ususret Bipa Fashion.hr-u Roberta Severa pri stvaranju kolekcije inspiriraju snažne žene, a ovu je posvetio posebnoj osobi

Dizajnerovo veliko slavlje popratile su brojne kolege i poznati poput Nine Badrić, Nataše Janjić, Vande Winter, Lane Biondić, Petre Dugandžić, Sanje Doležal, Tijane Pečenčić, Vjeke Franetović, Nikice Ivančević, Mirana Kurspahić, Marije Borić i mnogih drugih.

Cijela kolekcija izrazito je nosiva i nastavlja se na posljednje dvije kolekcije dizajnera koji vrlo studiozno istražuje funkcionalne i vizualne potrebe suvremene žene. 'Puno smo istraživali što zapravo ženama danas treba i shvatili smo da je upravo svakodnevna odjeća, koja je zanimljiva dizajnom, pristupačna u cijeni i vrhunska u izradi, ono sto želimo ponuditi. Vođeni time stvorili smo elaboriranu kolekciju od 51 kombinacije s naglaskom na funkcionalnost i udobnost', izjavio je Robert Sever povodom predstavljanja kolekcije.

Velikom izazovu kako osmisliti svakodnevnu nosivu kolekciju, Robert Sever je odgovorio kreirajući ležernu, chic, sexy i boho odjeću istovremeno eklektičnu i modernu. Od materijala je kombinirao pletivo, jeans, izvezene materijale, čipku, a kao točka na i svake kombinacije su Severovi neizostavni dodaci po kojima je prepoznatljiv – torbe i krune.

U samom kreativnom procesu utrošeno je puno ručnog rada na doradi materijala poput izbjeljivanja, bojanja, spajanja materijala dok je pletivo u finalnoj izradi vezeno staklenim kristalima kako bi odjeća uz funkcionalnost imala i posebno dekorirane detalje.

Vrlo široka ponuda Angie kolekcije obuhvaća skinny hlače, bomber jakne, bermude i hlače visokog struka, oversized potkošulje, traper jakne, parke, haljine raznih dužina, suknje, tunike, marame, krune, ogrlice, te nekoliko vrsta torbi. Na reviji je prikazano i 15 novih modela kruna, koje su ovog puta, osim staklenim perlama, ukrašene i ručno bojanim svilenim listovima kao nova verzija ovog prepoznatljivog artikla RS branda.

BIPA FASHION.HR nastavlja se u četvrtak, 17. ožujka, kada su na rasporedu revije Obekei, Hedra design by Ana Jagić, Gala Vrbanić, AnaBo. by Ana Bogdan, Aman i Coded Edge.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene