Raspametila obožavatelje

VIDEO Beyonce najavila povratak: 'Za Hrvatsku me vežu lijepe uspomene!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Beyonce je svoje fanove pozdravila na hrvatskom: 'Dobar dan!', a nakon toga je 18 tisuća ljudi počelo vrištati. Bio je to spektakl za pamćenje, provjerite zašto!

Beyonce je nešto iza 21 sat izašla na pozornicu Arene Zagreb pred 18 tisuća fanova, a ubrzo po izlasku obratila im se rečenicom: 'Divan je osjećaj nastupati večeras pred vama! Ovo mi nije prvi put da sam u Hrvatskoj, za nju vežu lijepe uspomene!', a za prvu pjesmu odabrala je 'Run The World (Girls)'.

Prije nego je izvela pjesmu 'Flaws And All', Beyonce se još jednom obratila publici te im se zahvalila: 'Bili ste uz mene i dok sam griješila.' Dobro raspoložena pjevačica fanove je pozdravila i na hrvatskom: 'Dobar dan!', a nakon toga je 18 tisuća okupljenih u Areni počelo vrištati i pljeskati. Koncert je završio nešto kasnije iza 23 sata.

Kako ste se vi pripremali za koncert? Šaljite nam svoje fotografije na moj.report@novatv.hr! Za najbolje imamo i nagrade - Menart daruje dvoje najkreativnijih čitatelja DNEVNIK.hr-a!

Pogledaj i ovo showbuzz U 202 kvadrata Pogledajte gdje je Beyonce prenoćila u Beogradu

Beyonce je bila odlično raspoložena, cijelo vrijeme je komunicirala s publikom, a za koncert u Zagrebu promijenila je dva nova kostima od njih ukupno osam. Uz sjajan ženski bend, plesačice i braću blizance koji su jedini muškarci od plesača na turneju, dva sata su zabavljali publiku koja je pjevala iz svega glasa. 

U jednom trenu publika ju je i nadglasala, što je za Beyonce bilo posebno emotivno. Stare i nove pjesme orile su se arenom, a Beyonce je pokazala da je prava diva te je obećala kako će se vratiti!

Beyonce je ovo drugi koncert na turneji 'The Mrs. Carter Show' koj je ovog ponedjeljka započela uz Beogradu. Nakon koncerta u Zagrebu, Beyonce 19. travnja nastupa u Bratislavi.

Brojni poznati došli su na koncert Beyonce


Naša Martina Podgorski i Daniel Delale u Areni su razgovarali s nekim od domaćih pjevača koji su otkrili zašto vole Beyonce, ali i brojne druge pikanterije.

Turneja Mrs. Carter Show započela je u Beogradu, a drugi na listi je koncert u Zagrebu koji će početi u 21 sati. Diva je i ovog puta tražila potpuno bijelu garderobu i bijeli backstage.

'Bijele fotelje, bijele ruže i bijeli tepisi, puno svježe ocijeđenih sokova i prirodne vode. I kad je prvi put došla u Hrvatsku Beyonce je bila oduševljena. Voli dolaziti u Hrvatsku, što privatno što poslovno, jako se veseli koncertu i vjerujem da će nam priuštit spektakl za pamćenje', poručila je Marina Majzić - Bandić iz Adra Entertainmenta.

Franka zagrijala publiku

U  20 sati publiku prvo zagrijala naša Franka Batelić. Ona je tijekom poslijepodneva na svom Facebook profilu otkrila i prvu pjesmu koju će izvesti pred mnogobrojnom publikom, a riječ je o pjesmi 'Možda volim te'.

Nakon te pjesme otpjevala je 'Crnu dugu', a potom i 'Dancing on my own' pjevačice Robyn, nakon toga 'Pred svima' te naposljetku i 'On Fire' koju je posvetila Beyonce. Kako je to izgledalo, možete pogledati u našem videu!

Iako su organizatori najavili da se vrata dvorane otvaraju u 18 sati, neki od najvećih fanova već su se oko 15 sati okupili ispred Arene gdje su 'kampirali' i družili se čekajući da im vrijeme do dugo očekivanog koncerta što prije prođe.

Posjetitelji koncerta napokon su nešto iza 18 sati počeli ulaziti u Arenu koja se vrlo brzo napunila oduševljenim fanovima, točnije sa 18.000 fanova!

A najvjernije fanove koji su nam na naš poziv slali fotografije Beyonceina nastupa Menart je nagradio CD-om ove svjetske dive. Sretne dobitnice su Marina Barbančić i Mia Luketin. Čestitamo!

>> Oči cijelog svijeta bile su uperene u Beograd! Pogledajte zašto!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene